Gazet van Antwerpen

Leider Genk moet de punten delen met Standard na Luiks doelpunt in blessuretijd

28/10/2018 - 16:57
"Racing Genk en Standard hebben in dé topper van de twaalfde speeldag 1-1 gelijkgespeeld. Beide ploegen kregen genoeg kansen om heel wat meer te scoren, maar de doelpunten vielen pas helemaal op het einde. In blessuretijd wiste Christian Luyindama een late goal van Mbwana Samatta nog uit. In de stand behoudt leider Genk drie punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge."

1. Leider Genk moet de punten delen met Standard na Luiks doelpunt in blessuretijd (28/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Racing Genk en Standard hebben in dé topper van de twaalfde speeldag 1-1 gelijkgespeeld. Beide ploegen kregen genoeg kansen om heel wat meer te scoren, maar de doelpunten vielen pas helemaal op het einde. In blessuretijd wiste Christian Luyindama een late goal van Mbwana Samatta nog uit. In de stand behoudt leider Genk drie punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge. [naar artikel]

2. VIDEO: Doelpunt van Pocognoli in de blessuretijd brengt Standard dichter bij play-off I (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Standard won met 3-2 van rode lantaarn Eupen. De Rouches begonnen sterk aan de wedstrijd maar de openingstreffer viel aan de overkant. Orlando Sa... [naar artikel]

3. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

4. Leider Dortmund verspeelt dure punten in blessuretijd (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)

In de Bundesliga heeft leider Borussia Dortmund met de punten gemorst. De Borussen leken op een nipte zege af te stevenen tegen Hertha BSC, maar slikten in de 91e minuut nog een penaltygoal. Zo werd het 2-2. Bayern München sluipt dichterbij tot op twee punten van Dortmund nadat het met 1-2 ging winnen bij FSV Mainz 05. [naar artikel]

5. Leider Union houdt de punten thuis tegen Standard en zet de derde in stand nu al op 20 (!) punten (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Union heeft gedaan wat het moest doen tegen Standard: winnen. Dankzij goals van Nilsson - vanop de stip - en Eckert leidden de Brusselaars al met 2-0 aan de rust, verder dan een aansluitingstreffer van Djenepo kwamen de Rouches in de tweede helft niet (2-1). [naar artikel]

6. Treffer Feyenoord diep in blessuretijd 'laatste' doelpunt ooit (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Michiel Kramer zorgde in het eredivisieduel tussen FC Utrecht en Feyenoord diep in blessuretijd voor de 3-3. Het doelpunt van de spits in de [naar artikel]

7. Eigen doelpunt in blessuretijd bezorgt PSG derde Franse beker op rij (27/05/2017 - Het Belang van Limburg)

De Franse topclub PSG heeft voor het derde jaar op rij de Coupe de France gewonnen. Tegen Angers bleef de brilscore lange tijd op het bord, tot Issa Cissokho in blessuretijd de pineut werd door een eigen doelpunt te scoren. [naar artikel]

8. Invaller trapt Heur-Tongeren in blessuretijd naar zege: "Doelpunt opdragen aan mijn overleden opa" (08/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Heur-Tongeren heeft zaterdagavond haar eerste driepunter van het seizoen behaald. Diep in blessuretijd trapte invaller Weckx de verlossende treffer tegen City Pirates tegen de touwen: 2-1. Door deze zege wipt de ex-rode lantaarn naar een gedeelde twaalfde plaats. [naar artikel]

9. Doelpunt in blessuretijd loodst Chelsea voorbij Everton (12/04/2019 - De Morgen)

10. Liverpool klopt Aston Villa in blessuretijd, doelpunt en assist voor Trossard (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Aston Villa en Björn Engels hebben zaterdag in extremis verloren van koploper Liverpool op de elfde speeldag in de Premier League. Het werd 1-2 in Villa Park. Leandro Trossard trof raak en was goed voor een assist bij Brighton, dat met 2-0 won van Norwich. Het Manchester City van Kevin De Bruyne haalde het met 2-1 van Southampton. [naar artikel]