Steak Number Eight, de West-Vlaamse postmetalband, heeft tijdens een optreden in de Gentse Vooruit bekendgemaakt dat de groep onder een andere naam... [naar artikel]
Dag 3 van Pukkelpop werd zowel in de Marquee als op de Main Stage geopend met het betere Belgische werk. En ook de festivalgangers waren al talrijk aanwezig. [naar artikel]
De Shelter en Wablief?!-podia waren er dit jaar niet meer bij op Pukkelpop. Tot spijt van de fans van het steviger gitaarwerk. Daarom organiseerden we een kleine wake, met kaarsen en de heren van Steak Number Eight. De band speelde eerder in beide tenten, maar mocht zaterdag Marquee openen. [naar artikel]
Tien jaar na hun overwinning op Humo’s Rock Rally legt Steak Number Eight het bijltje erbij neer. Een onverwachte wending om zo’n jubileum te vieren. Al luiden de doodsklokken niet echt oorverdovend in hun hoofdkwartier. "Dit is een noodzakelijke stap om écht te blijven." [naar artikel]
Na vijftien jaar zet Steak Number Eight een punt achter hun muzikale carrière. De reden? Interne onenigheid. “Het is tijd om dit muzikaal en emotioneel hoofdstuk af te sluiten”, klinkt het bij frontman Brent Vanneste in een persbericht. Dat betekent echter niet dat de West-Vlaamse metalband nooit meer muziek zal maken. Het is voorlopig gewoon […] Het bericht Steak Number Eight gooit de handdoek in de ring verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
"De allerlaatste keer Steak Number Eight op Pukkelpop!" Het was een aankondiging die je met een ruk uit je Pukkelroes trok, maar Tomas De Soete – het is niet omdat hij Café Corsari presenteerde dat hij nu altijd ongelijk heeft – had een punt toen hij de Marquee opwarmde. En toch. Wie voor een begrafenis kwam, mocht weer beschikken. De kist was leeg, het lijk danste Weekend at Bernie's-gewijs de horlepiep. [naar artikel]
Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]
“Steak au poivre is een van de absolute klassiekers voor wie al eens een brasserie binnenstapt. Straf dat je die met moeite in de helft van de zaken redelijk tot lekker op je bord krijgt. En dan druk ik het eigenlijk nog positief uit.” Dat zegt sterrenchef Danny Horseele nadat hij als een ware toerist op en rond de Antwerpse Grote Markt zijn benen onder tafel stak, in de hoop een lekker stukje vlees te krijgen. “Ik vraag me af of sommige van die chefs hun eigen eten zelf al eens proeven. Ik twijfel eraan.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.