Restaurant Gusto in Genk is al jaren een gevestigde waarde. Het internationale publiek, de eigentijdse inrichting en de keuken met mondiale invloeden zorgen voor een kosmopolitische sfeer. [naar artikel]
Gusto in hotel Carbon, 13/20 in de culinaire gids Gault&Millau, staat al jaren bekend als één van de betere restaurants van Genk. Naast de eetruimte is er een wijnbar, ook toegankelijk voor niet-hotelgasten. [naar artikel]
In 2010 werd Roel Driesen uitgeroepen tot Belgisch kampioen koffie proeven. In die periode opende hij koffiebar Mucho Gusto in Hasselt. [naar artikel]
Om de maar liefst 200 soorten koffiecapsules en -pads die de supermarkten aanbieden voor Nespresso-, Dolce Gusto- en Senseo-toestellen te... [naar artikel]
Zondag debuteerde op het podium van Palethe in Pelt een nieuw muzikaal initiatief, namelijk het projectorkest Musica Con Gusto. De naam ‘projectorkest’ zegt het al een beetje, dit gaat over een orkest dat naar projecten toewerkt. “We laten ons niet echt in een vakje steken”, schetste een van de bezielers en voorzitter Rieny de Vaan uit Neerpelt. “We kunnen voor elk project een groot netwerk van topmuzikanten aanschrijven om heel doelmatig naar een optreden toe te werken. Dat kan gaan van het begeleiden van vocalisten, tot een optreden voor een gelegenheid of een zelfs een zangfeest op een marktplein.” [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Genkenaar David Antunes Pereira (42) neemt het zaterdag als T1 van Club Brugge op tegen de Ladies uit zijn thuisstad Genk. “Ik speelde elf jaar in de jeugd van KRC Genk en was vijf jaar trainer bij Genk Ladies.” [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef aangesteld, het gaat om Amber De Wispeleir. De jonge vrouw is gekend als winnares [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef, Amber De Wispeleir. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.