04/11/2018 - 20:58
"Bergen verloor vandaag op de 6e speeldag van het Belgische basketbalkampioenschap met 75-57 van Antwerpen (rust: 43-33). Voor de Henegouwers was..."

1. Oostende alleen leider in Euromillions Basket League na nederlaag van Bergen in Antwerpen (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bergen verloor vandaag op de 6e speeldag van het Belgische basketbalkampioenschap met 75-57 van Antwerpen (rust: 43-33). Voor de Henegouwers was... [naar artikel]

2. Euromillions Basket League – Spirou dient Oostende eerste nederlaag van het seizoen toe (24/03/2018 - Metro)

Na een zegereeks van 21 wedstrijden heeft Oostende vrijdag een eerste nederlaag van het seizoen moeten slikken. Op de 22e speeldag ging de landskampioen met 96-84 onderuit op het parket van Charleroi. Oostende nam de beste start in de “Clasico” en leidde na het eerste kwart met 19-30. Na een 29-14 in het tweede kwart […] Het bericht Euromillions Basket League – Spirou dient Oostende eerste nederlaag van het seizoen toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Metro)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. Bergen-Henegouwen, dat Limburg United (80-75) klopte, wordt de nieuwe leider. Mechelen stijgt na de stuntzege naar de derde stek. Vrijdag […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe (23/12/2018 - Metro)

Oostende heeft zaterdag een tweede nederlaag dit seizoen geleden. Op de elfde speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling liet de landskampioen zich in eigen zaal verrassen door Brussels. Het werd 58-59. De bezoekers namen in het eerste kwart meteen het voortouw (14-15) en stonden bij de rust (27-33) voor. In het derde kwart liep het […] Het bericht Euromillions Basket League – Brussels dient Oostende tweede nederlaag van het seizoen toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. EuroMillions Basket League – Oostende loopt tegen nederlaag aan bij Limburg United (04/05/2019 - Metro)

Oostende heeft vrijdagavond de openingswedstrijd van de 31e speeldag in de EuroMillions Basket League met 85-81 verloren op bezoek bij Limburg United. De leider stond bij de rust nog met 39-44 aan de leiding, maar moest die voorsprong nog uit handen geven tegen een ontketend Limburg United, waarbij liefst vijf spelers meer dan tien punten […] Het bericht EuroMillions Basket League – Oostende loopt tegen nederlaag aan bij Limburg United verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan (31/01/2020 - Metro)

BC Oostende heeft vrijdagavond op de veertiende speeldag in de Belgische basketbalcompetitie zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. De landskampioen ging met 79-78 (rust: 40-36) de boot in op het parket van Kangoeroes Mechelen. Oostende schoot het best uit de startblokken, maar in het tweede kwart drukte de thuisploeg het gaspedaal in. Mechelen keerde […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Euromillions Basket League – Oostende laat Charleroi geen kans in topper, Bergen staat alleen 2e na zege tegen Aalst (26/12/2017 - Metro)

Landskampioen Oostende heeft dinsdagavond op de dertiende speeldag van de Euromillions Basket League zijn dertiende zege op rij geboekt. De kustploeg won de topper tegen Spirou Charleroi met ruime cijfers (83-63). De West-Vlamingen namen de Henegouwers van bij de start bij het nekvel en lieten ze niet meer los. Via 26-10 en 57-49 ging het […] [naar artikel]

8. Oostende alleen leider in Euromillions Basket League (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Bergen verloor zondag op de 6e speeldag van het Belgische basketbalkampioenschap met 75-57 van Antwerpen (rust: 43-33). Voor de Henegouwers was het de tweede nederlaag van het seizoen. Oostende is nu de eenzame leider van de Euromillions Basket League. [naar artikel]