Voor velen onder ons is koffie een dagelijks genot. Sommigen houden van een warm kopje, anderen van een koud. Toch kies je volgende keer beter voor de warme koffie. Dat blijkt uit een Amerikaanse vergelijkende studie. Testen en vergelijken Voor de studie werden zes koffies onder de loep genomen. Een variëteit uit Brazilië, Colombia, Myanmar, […] Het bericht Kopje koffie? Kies liever voor warm dan koud! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]
Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]
Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]
Als je verse koffiebonen koopt voor in je koffiemachine thuis, gebruik je niet meteen de hele zak of koop je misschien meerdere zakken tegelijkertijd om te besparen. Maar hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit en de smaak van die koffiebonen goed bewaard blijven als de zak al open is? En hoe bewaar je gesloten zakken het best? Koffie-expert Raf Van Den Bruel geeft tips die gelden voor zowel bonen uit de supermarkt als bonen van een lokale branderij. [naar artikel]
Als je verse koffiebonen koopt voor in je koffiemachine thuis, gebruik je niet meteen de hele zak of koop je misschien meerdere zakken tegelijkertijd om te besparen. Maar hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit en de smaak van die koffiebonen goed bewaard blijven als de zak al open is? En hoe bewaar je gesloten zakken het best? Koffie-expert Raf Van Den Bruel geeft tips die gelden voor zowel bonen uit de supermarkt als bonen van een lokale branderij. [naar artikel]
Bart Stouten (1956) is de vaste presentator van het voormiddagprogramma Klassiek leeft op Klara. Als dichter publiceerde hij tien bundels. Inmiddels verschenen ook reisdagboeken, essays en enkele romans, waaronder het in Nederland bekroonde Kersen eten om middernacht. [naar artikel]
Futloos aan je bureau in de loop van de namiddag? Dan is de kans groot dat je een middagdip hebt en op zoek bent naar een dosis energie om de rest van de (werk)dag door te komen. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, deelt zijn beste tips om de gevreesde dip te voorkomen en, als dat niet lukt, snel om te keren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.