Wie de komende maanden versnapering zoekt, kan steeds vaker terecht in speciale winterbars. In Diepenbeek en Ham openen het Vijverkafee en café ’t Dorp hun eigen winterversie. En de Moose Bar, het concept van de Hasseltse Versuz, wordt na Antwerpen nu ook uitgebreid naar Leuven, Gent, Mechelen en Kortrijk. Voor een halve liter bier, wat lederhosen en een flinke portie slagers moet u voortaan dus niet meer naar de Alpen. [naar artikel]
Vrolijke après-skimuziek en halve liters schuimend bier geserveerd in een authentieke Oostenrijkse chalet die fonkelt van de kerstverlichting: de winterse Moose Bar is weer helemaal terug. “Hier beleef je een totale après-ski-ervaring, maar dan zonder het skiën”, lacht bezieler en fervent skiër Yves Smolders. [naar artikel]
Lederhosen, malle hoedjes en dirndls. Hoempapa-muziek, pretzels en sloten bier: een kleine 2.000 feestvierders lustten er afgelopen weekend wel pap van, op het Oktoberfest in de Waagnatie. [naar artikel]
Na twee jaar van corona schoven in de grote ruiterhal van Sentowerpark in Opglabbeek 3.000 gasten aan voor het 11de Limburgs Oktoberfest. Na het nuttigen van een stevige Beierse maaltijd werd er ruim 10.000 liter Cristal geconsumeerd. [naar artikel]
Zelfs zonder temperaturen onder nul of sneeuwstormen is Goesting Magazine al helemaal in winterstemming. Laat maar komen, die warme [naar artikel]
Er staan kachels in plaats van parasollen, knusse zetels in plaats van strandstoelen, maar verder is het in de talloze winterbars die opduiken... [naar artikel]
In het kielzog van de populaire zomerbars, zijn nu ook de winterbars aan een stevige opmars bezig. Ook in de Scheldestad worden op heel wat... [naar artikel]
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: winterbars waar je lekker knus zit, terwijl het buiten vriest dat het kraakt. [naar artikel]
Voor een après-ski – inclusief halve liters bier, shotjes Jägermeister, kaasfondue en schlagers – hoef je niet meer per se naar het hooggebergte. De winterbars schieten dezer dagen als paddenstoelen uit de Vlaamse grond. [naar artikel]
Na de zomerbar is de pop-upwinterbar nu echt doorgebroken. Niet alleen in de steden duiken weldra après-skibars, kerstchalets en jachthutten op, ook in kleinere gemeenten worden tenten en cabanes sfeervol aangekleed. “Iets dat een tijdelijke beleving biedt, dat willen klanten.” Nochtans was de horeca enkele jaren geleden nog heel kritisch. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.