Zes goals in 45 minuten, maar geen winnaar in duel tussen KV Kortrijk en Standard

15/10/2016 - 19:58
"KV Kortrijk en Standard hebben 3-3 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Alle zes de doelpunten vielen in een dolle eerste helft. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be."

1. Zes goals in 45 minuten, maar geen winnaar in duel tussen KV Kortrijk en Standard (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Standard hebben 3-3 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Alle zes de doelpunten vielen in een dolle eerste helft. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

2. Na dopingperikelen en zware val wil oud-winnaar Nairo Quintana zich tonen in Giro: “Een winnaar blijft altijd een winnaar, ook als er iets misgaat” (24/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De Colombiaanse wielrenner Nairo Quintana is vastbesloten van start te gaan in de Ronde van Italië, de koers die hij exact tien jaar geleden won. De renner van Movistar is nog herstellende van zijn verwondingen die hij opliep door een zware val in de Ronde van Catalonië, maar rijdt straks dus wel de Giro. [naar artikel]

3. MULTILIVE CROKY CUP. Standard heeft zaakjes op orde tegen amateurs van Rebecq - Kortrijk in drie minuten van 0-1 naar 2-1 (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent zijn er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Ze begonnen... [naar artikel]

4. LIVE. Standard rust met kleine voorsprong tegen Kortrijk na vijf dolle minuten (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u [naar artikel]

5. Standard wordt alleen tweede na vijf dolle minuten tegen KV Kortrijk (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE STANDARD-KV KORTRIJK. Thuisploeg morst met kansen, Kortrijk overleeft voorlopig (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Ivan Leko staat voor z'n eerste officiële wedstrijd als coach van Standard, dat KV Kortrijk over de vloer krijgt. Debuteert de Kroaat met een zege op Sclessin? Volg de match in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVE STANDARD-KV KORTRIJK. Tijd begint te dringen voor de thuisploeg, Kortrijk op weg naar drie gouden punten? (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE STANDARD-KV KORTRIJK. Tijd dringt voor de thuisploeg, Kortrijk op weg naar drie gouden punten (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. Zo lossen twee zigeunerfamilies hun vete op: met een 40 minuten lange knokpartij tussen 'Bigfoot' en 'Hulk'. En met 67.000 euro voor de winnaar (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Om definitief een einde te maken aan hun jaar lange ruzie, legden twee zigeunerfamilies elk 30.000 pond samen. De winnaar mocht met de eer en het... [naar artikel]

10. Geen winnaar in teleurstellende topper tussen Atalanta en Juventus: De Ketelaere tien minuten voor tijd gewisseld (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een teleurstellende topper in de Serie A tussen Atalanta en Juventus eindigde op 0-0. Charles De Ketelaere zat na de rust wel iets beter in de wedstrijd, maar echt dreigen kon hij niet. [naar artikel]