Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Dit is wat u vindt van de pedagogische tik “Die paar tikjes die ik kreeg in mijn leven hebben me echt geen trauma bezorgd”

21/11/2018 - 17:42
"Is een pedagogische of corrigerende tik nog van deze tijd? Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen pleit voor een “geweldloze opvoeding”. Maar wat denkt u erover? Wij vroegen naar uw mening via de Facebookpagina van VRT NWS. En daar zijn er heel wat voor- en tegenstanders. Een overzicht: "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit is wat u vindt van de pedagogische tik “Die paar tikjes die ik kreeg in mijn leven hebben me echt geen trauma bezorgd” (21/11/2018 - VRT NWS)

Is een pedagogische of corrigerende tik nog van deze tijd? Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen pleit voor een “geweldloze opvoeding”. Maar wat denkt u erover? Wij vroegen naar uw mening via de Facebookpagina van VRT NWS. En daar zijn er heel wat voor- en tegenstanders. Een overzicht:  [naar artikel]


2. Het trauma van Matteo Simoni, het trauma van de slachtoffers van Kim De Gelder en het trauma van Rudi Vranckx (23/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


3. Kolovos werkt Sa tegen grond en geeft hem twee tikjes (20/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Kolovos werkt Sa tegen grond en geeft hem twee tikjes [naar artikel]


4. Urinedouches, 'toevallige' aanrakingen en tikjes op de kont: Tour niet enkel glitter en glamour voor hostesses (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

De publiciteitskaravaan is ook dit jaar van de partij tijdens de Tour de France. Op de (praal)wagens van de sponsors van de Tour staan hostesses [naar artikel]


5. Elke seconde telt 9.192.631.770 ‘tikjes’: zo wordt onze tijd berekend dankzij de atoomklok (24/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Dit weekend schakelen we over op winteruur. Maar de jaren dat je die bewuste ­zondagochtend alle klokken in huis moest aanpassen, liggen al even achter ons. Je gsm doet dat zelf, net zoals je laptop, het klokje in de wagen, die op je gps, je sporthorloge, ... Omdat ze een intern klokje hebben, maar ook omdat ze zich geregeld linken aan ‘dé wereldtijd’. En die wordt gevoed door een netwerk van atoomklokken waarvan ons land ook deel uitmaakt. Jawel, de Sterrenwacht in Ukkel heeft mensen in dienst die waken over onze tijd. [naar artikel]


6. Hoe overleef je een rotjaar? ‘Als het leven klappen uitdeelt, moet je tikjes in de omgekeerde richting geven en net doen wat je gelukkig maakt’ (30/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. OPINIE: "Na trauma's door oorlog, vervolging of geweld wacht in België een nieuw trauma: een woontrauma" (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dat mensen getraumatiseerd raken in situaties van oorlog, geweld of vervolging, is spijtig genoeg gekend. Maar het is choquerend dat diezelfde... [naar artikel]


8. Psycholoog Ernst Koster is bezorgd om de hulpverleners: 'Dwing hen niet te praten over een trauma' (25/03/2020 - Knack)

Wie zorgt voor de zorgverlener? Psycholoog Ernst Koster (UGent) verspreidt een techniek die toelaat om hulpverleners snel te leren omgaan met stressreacties. [naar artikel]


9. Tia Hellebaut: ‘Hopelijk heb ik dat meisje geen trauma bezorgd’ (27/05/2023 - Knack)

Als je naar mijn mooiste sportherinnering vraagt, dan is het goud op de Olympische Spelen van Peking in 2008 natuurlijk het eerste wat bij me opkomt. Maar als ik iets langer nadenk, dan is één wedstrijd toch belangrijker geweest: het Belgisch kampioenschap vijfkamp bij de cadetten in 1993. In het stadion van Dilbeek vierde ik […] The post Tia Hellebaut: ‘Hopelijk heb ik dat meisje geen trauma bezorgd’ appeared first on Knack. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!