Lommel houdt de drie punten thuis tegen Tubeke

24/11/2018 - 19:17
"SK Lommel heeft zaterdag zijn eerste overwinning van de tweede periode in de Proximus League (1B) geboekt. Op de zestiende speeldag hielden de Limburgers de drie punten thuis tegen rode lantaarn Tubeke, het werd 1-0."

1. LIVE. Houdt Lommel United de punten thuis tegen Tubeke? (26/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Lommel United neemt het vanavond in het eigen Soevereinstadion op tegen Tubeke. Beide ploegen konden in de tweede periode nog niet winnen en staan dus logischerwijs onderaan in het klassement. [naar artikel]

2. Lommel houdt de drie punten thuis tegen Tubeke (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)

SK Lommel heeft zaterdag zijn eerste overwinning van de tweede periode in de Proximus League (1B) geboekt. Op de zestiende speeldag hielden de Limburgers de drie punten thuis tegen rode lantaarn Tubeke, het werd 1-0. [naar artikel]

3. Proximus League – Lommel houdt punten thuis tegen Tubeke (24/11/2018 - Metro)

SK Lommel heeft zaterdag zijn eerste overwinning van de tweede periode in de Proximus League (1B) geboekt. Op de zestiende speeldag hielden de Limburgers de drie punten thuis tegen rode lantaarn Tubeke, het werd 1-0. Halverwege de tweede helft scoorde Glenn Claes (69.) het enige doelpunt van de match. In de absolute slotminuut kwam Agyiri […] Het bericht Proximus League – Lommel houdt punten thuis tegen Tubeke verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. PROXIMUS LEAGUE. OHL houdt drie punten thuis tegen Tubeke (08/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Oud-Heverlee Leuven heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van Tubeke op de vijfde speeldag van eerste klasse B. Doelpunten van Elliott Moore en Yannick Aguemon in de tweede helft volstonden voor de drie punten. [naar artikel]

5. Proximus League – OHL houdt drie punten thuis tegen Tubeke (08/09/2017 - Metro)

Oud-Heverlee Leuven heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van Tubeke op de vijfde speeldag van eerste klasse B. Doelpunten van Elliott Moore en Yannick Aguemon in de tweede helft volstonden voor de drie punten. Ondanks dat de eerste helft zonder doelpunten eindigde, kregen de toeschouwers aan Den Dreef toch serieus wat kansen te zien. Vooral Tubeke-middenvelder […] [naar artikel]

6. OHL houdt drie punten thuis tegen Tubeke (09/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Oud-Heverlee Leuven heeft vanavond met 2-0 gewonnen van Tubeke op de vijfde speeldag van eerste klasse B. Doelpunten van Elliott Moore en Yannick [naar artikel]

7. Owngoal is pure slapstick, maar Union houdt tegen Tubeke in extremis de drie punten thuis (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Union Sint-Gillis heeft op de 12de speeldag van eerste klasse B met 3-2 gewonnen van AFC Tubeke. De Brusselaars wisten in het laatste kwartier een... [naar artikel]

8. Proximus League – Union houdt tegen Tubeke in extremis de 3 punten thuis (27/10/2018 - Metro)

Union Sint-Gillis heeft zaterdag op de 12e speeldag van eerste klasse B met 3-2 gewonnen van AFC Tubeke. De Brusselaars wisten in het laatste kwartier een 0-2 acheterstand om te buigen en houden zo hun kansen gaaf met het oog op de periodetitel. Een vroege owngoal van Pietro Perdichizzi (8.) en een doelpunt van Marco […] Het bericht Proximus League – Union houdt tegen Tubeke in extremis de 3 punten thuis verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Tubeke en Lommel delen de punten in play-downs Proximus League (05/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Tubeke en Lommel hebben vrijdag 1-1 gelijkgespeeld op de derde speeldag van de play-downs, die de daler moet aanduiden in de Proximus League. In een fel bevochten partij met zeven gele kaarten vielen beide doelpunten in de tweede helft. [naar artikel]