In deze Week van de Friet staat in "Over eten" de Belgische friet centraal. Is die ten dode opgeschreven nu Europa aanraadt om onze typische manier van bakken te veranderen? En over de inhoud van een frikandel, nog altijd de populairste snack, gaan de wildste verhalen rond. Wat zit er nu echt in? [naar artikel]
Het is de laatste jaren nogal populair geworden, sushi, afkomstig uit Japan. Het rijst/vis gerecht is lekker én is dan ook nog eens Instagramwaardig. Maar is het eigenlijk wel gezond? [naar artikel]
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 18 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of... [naar artikel]
Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 18 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of... [naar artikel]
Hugo LAMON, advocaat en woordvoerder Orde van Vlaamse Balies [naar artikel]
CD&V moet als partij “dichtbij de mensen staan” en werk maken van een politiek die “niet staart naar de eigen navel, maar luistert met het hart én naar de mensen”. Dat heeft CD&V-voorzitter Joachim Coens zaterdag gezegd in zijn nieuwjaarstoespraak in ’t Bau-Huis in Sint-Niklaas. Coens is bezig aan zijn laatste dagen als koninklijk informateur. […] Het bericht “Luisteren met het hart én luisteren naar de mensen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
"Heerlijk gekruid, lichtjes pikant én goed voor 35 centimeter puur genot, een hele mond vol dus", zo omschrijft producent Vanreusel 'De Romeo's [naar artikel]
Een krokodel, een discodel... Dat Nederlanders geregeld creatief omspringen met voedsel, is geen geheim. Met de “oliedel” wordt aan dat lijstje nu een nieuwe uitvinding toegevoegd. Het concept is eenvoudig: een oliebol gevuld met frikandel. [naar artikel]
Pascale Naessens mag beweren over aardappelen wat ze wil, daar trekken de jonge ondernemers van de nieuwe Potatobar in Brugge zich niks van aan. “Hier serveren we niet zomaar een portie patat.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.