BusinessAM

30/11/2018 - 23:06
" Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Eupen graait in slotfase puntje mee uit Charleroi en geeft rode lantaarn door aan Oostende (14/10/2017 - Metro)

Eupen heeft zaterdagavond 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Charleroi op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Amara Baby bracht Charleroi tot twee keer toe op voorsprong, maar Eupen wist evenveel keer terug te vechten. Eupen geeft dankzij het gelijkspel de rode lantaarn opnieuw door aan Oostende. In een saaie aanvangsfase kon Eupen aanvankelijk […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Club Brugge ontsnapt in slotfase aan nederlaag in Eupen (03/12/2017 - Metro)

Competitieleider Club Brugge heeft zondagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 (rust: 2-0) gelijkgespeeld op het veld van rode lantaarn Eupen. Club begon in zijn gebruikelijke 3-5-2 aan de wedstrijd, maar met Laurens De Bock en Dion Cools op de wingbacks liep dat voor geen meter. Na minder dan twintig minuten […] [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Standard pas in slotfase voorbij stug Eupen (20/01/2018 - Metro)

Standard heeft zaterdag op de 22e speeldag in de Jupiler Pro League met 3-2 (rust: 2-2) gewonnen van Eupen. De Rouches betaalden in hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar bibbergeld tegen de rode lantaarn, want de winnende treffer werd pas diep in de blessuretijd gescoord door voormalig Rode Duivel Sébastien Pocognoli. Standard boekte zo […] [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – AA Gent pakt in slotfase punt tegen Eupen, Kortrijk zet stap richting Play-off I (03/02/2018 - Metro)

AA Gent heeft zaterdagavond op de 25e speeldag in de Jupiler Pro League op bezoek bij Eupen in extremis een 1-1 gelijkspel afgedwongen. Na het openingsdoelpunt van Mamadou Koné (44.), die op slag van rusten de bezoekende doelman met een geniaal hakje wist te verschalken, leken de Buffalo’s lange tijd op een nederlaag af te […] [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Standard kraakt in de slotfase Henegouwse afweergordel (30/03/2018 - Metro)

Standard heeft vrijdag in extremis de drie punten op zak gestoken in de openingswedstrijd van Play-Off I. De Rouches wonnen de Waalse derby tegen Sporting Charleroi met 1-0, door een pareltje van Junior Edmilson zes minuten voor tijd. Standard en Charleroi leverden veel strijd in de eerste helft, maar goed voetbal bleef uit. Onder het […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard kraakt in de slotfase Henegouwse afweergordel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – AA Gent wint van Eupen na tussenkomst VAR in slotfase (19/08/2018 - Metro)

AA Gent heeft zondag het Kehrwegstadion verlaten met een felbevochten 2-3 zege na de slotwedstrijd van de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. Rode lantaarn Eupen keek bij de pauze tegen een 1-2 achterstand aan. Luis Garcia leek zes minuten voor affluiten voor een puntendeling te zorgen, maar in de blessuretijd trapte Verstraete een […] Het bericht Jupiler Pro League – AA Gent wint van Eupen na tussenkomst VAR in slotfase verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Charleroi nekt Zulte Waregem in een dolle slotfase (21/10/2018 - Metro)

Charleroi heeft zondag de elfde speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een 3-2 thuisoverwinning tegen rode lantaarn Zulte Waregem. Met twee doelpunten in de slotminuten boog Victor Osimhen een 1-2 achterstand om in een zege. Charleroi klimt naar de achtste plaats, Zulte Waregem blijft achter met 0 op 24 en de laatste plaats. […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi nekt Zulte Waregem in een dolle slotfase verscheen eerst op Metro. [naar artikel]