Winnaar EuroMillions vlucht naar Duitsland

18/10/2016 - 05:02
"De straatveger uit Schaarbeek die vorige week in één klap 168 miljoen rijker werd met Euro­Millions, is naar Duitsland gevlucht, waar hij bij"

1. Winnaar EuroMillions vlucht naar Duitsland (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De straatveger uit Schaarbeek die vorige week in één klap 168 miljoen rijker werd met Euro­Millions, is naar Duitsland gevlucht, waar hij bij [naar artikel]

2. Winnaar EuroMillions vlucht naar Duitsland: eerder vluchtte hij ook al uit Kosovo (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

3. Nieuwe winnaar Euromillions heeft zich nog niet gemeld, maar de verdwenen vorige winnaar is weer opgedoken (04/06/2017 - Het Nieuwsblad)

153.873.716 euro won hij of zij dankzij Euromillions, maar de Belg die op vrijdagavond miljonair werd, heeft zich nog niet gemeld om zijn prijs te innen. Ondertussen is er wel weer nieuws van de vorige Euromillions-winnaar van ons land, die lange tijd verdwenen was. Gevlucht, zo klonk het, van mensen die wisten dat hij rijk geworden was en om geld kwamen bedelen. [naar artikel]

4. Na dopingperikelen en zware val wil oud-winnaar Nairo Quintana zich tonen in Giro: “Een winnaar blijft altijd een winnaar, ook als er iets misgaat” (24/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De Colombiaanse wielrenner Nairo Quintana is vastbesloten van start te gaan in de Ronde van Italië, de koers die hij exact tien jaar geleden won. De renner van Movistar is nog herstellende van zijn verwondingen die hij opliep door een zware val in de Ronde van Catalonië, maar rijdt straks dus wel de Giro. [naar artikel]

5. Winnaar Euromillions in één klap rijker dan Willy Naessens of Gert Verhulst (12/10/2016 - Het Nieuwsblad)

168.085.323 euro. Dat is het exacte bedrag dat de grootse lottowinnaar ooit in ons land gisteren heeft gewonnen. Door die prijzenpot wordt de onbekende winnaar in één klap gekatapulteerd in het lijstje van de rijkste Belgen. Gert Verhulst of Willy Naessens? Die laat hij vlotjes achter zich. [naar artikel]

6. Winnaar EuroMillions bekend: lot gekocht in Schaarbeek (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Belg die deze week de EuroMillions-superpot van 168.085.323 euro heeft gewonnen, heeft zich vandaag gemeld. Dat meldt de Nationale Loterij. [naar artikel]

7. Belgische winnaar Euromillions is bekend (13/10/2016 - Het Nieuwsblad)

De Belg die woensdag 168 miljoen euro rijker werd met Euromillions heeft zich gemeld bij de Nationale Loterij. Het is een man van boven de 45 jaar uit de regio van Brussel. Hij speelt al tien jaar mee met het kansspel. [naar artikel]

8. Winnaar EuroMillions bekend: "Ik wil een deel aan goed doel schenken" (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Belg die deze week de EuroMillions-superpot van 168.085.323 euro won, heeft zich vandaag - twee dagen na de trekking - gemeld. Dat bericht de [naar artikel]

9. Marc Coucke geeft zijn advies voor de Belgische winnaar EuroMillions (13/10/2016 - Het Nieuwsblad)

Wanneer het over het omgaan met veel geld gaat, is de naam Marc Coucke natuurlijk nooit ver weg. RTL vroeg hem dan ook naar zijn advies voor de persoon die EuroMillions won in ons land. [naar artikel]

10. Winnaar EuroMillions wil deel van 168 miljoen aan goed doel schenken (13/10/2016 - De Redactie)

De 45-plusser uit Brussel die 168 miljoen won bij EuroMillions, wil een deel van het bedrag wegschenken aan het goede doel. [naar artikel]