Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Oeps: ‘De Slimste Mens’ stelt vraag over Cath Luyten en Frank Raes

06/12/2018 - 06:04
"Pijnlijk momentje in ‘De Slimste Mens’ vanavond: een van de vragen die door een bekende persoon gesteld worden, was dit keer afkomstig van Cath..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oeps: ‘De Slimste Mens’ stelt vraag over Cath Luyten en Frank Raes (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijk momentje in ‘De Slimste Mens’ vanavond: een van de vragen die door een bekende persoon gesteld worden, was dit keer afkomstig van Cath... [naar artikel]


2. Gênant moment in ‘De Slimste Mens’ bij vraag van Cath Luyten: “Hoe ik mijn relatie met Frank spannend houd?” (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Een pijnlijk moment in ‘De Slimste Mens’ woensdagavond toen een van de vooraf opgenomen vragen werd gesteld door Cath Luyten, die haar vraag inleidde met een grap over haar relatie met Frank Raes, een relatie waarvan deze week pas bekendraakte dat die afgelopen was. [naar artikel]


3. Cath Luyten openhartig over relatie met Frank Raes: "Als we seks hebben hoor je die hartklep veel sneller gaan" (15/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Morgen is Cath Luyten tussen 10 en 12 uur te gast in de radioshow van Evi Hanssen op Joe. De presentatrice wil meteen een heilig huisje [naar artikel]


4. Cath Luyten openhartig over relatie met Frank Raes: “Tijdens de seks hoor ik zijn nieuwe hartklep sneller tikken” (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Presentatrice Cath Luyten is zaterdagvoormiddag te gast in het radioprogramma Het Heilig Huis van Hanssen op Joe FM. Tijdens haar gesprek met Evi Hanssen is ze bijzonder openhartig over haar relatie met Frank Raes. Niet alleen over het grote leeftijdsverschil, maar ook over zijn hartoperatie van enkele jaren geleden. [naar artikel]


5. Cath Luyten openhartig over relatie met Frank Raes: 'Als we seks hebben, hoor ik zijn nieuwe hartklep sneller tikken' (16/09/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Frank Raes verklapt waarom Cath Luyten een goeie minnares is in 'Het Heilig Huis Van Hanssen' op Joe (16/09/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Frank Raes zorgt voor emotioneel moment bij Cath Luyten in 'Het Heilig Huis Van Hanssen' op Joe (16/09/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!