LIVE. Peeters: 'N-VA heeft rode kaart getrokken nadat match al was afgefloten'

09/12/2018 - 12:53
"Premier Michel leidt voortaan een regering zonder N-VA. Hoe wordt de Marrakech-crisis verder afgewikkeld? Volg het hier op de voet."

1. LIVE. Peeters: 'N-VA heeft rode kaart getrokken nadat match al was afgefloten' (09/12/2018 - De Standaard)

Premier Michel leidt voortaan een regering zonder N-VA. Hoe wordt de Marrakech-crisis verder afgewikkeld? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

2. Waalse derby afgefloten na 70 minuten na wangedrag van supporters (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

De Waalse derby tussen Charleroi en Standard is helaas alweer ontaard in een schertsvertoning dankzij de fans. Na een aantrekkelijke eerste helft zonder opstootjes stond het 1-1 maar het was pas nadat Standard op voorsprong kwam na rust dat de poppen aan het dansen gingen. Bizar genoeg waren het de Luikse fans die zich misdroegen met bommetjes en aanstekers op het veld. Hoewel de Rouches op voorsprong stonden met 1-3 dankzij doelpunten van Sa (tweemaal) en Belfodil, was dat helaas alweer een voetnoot. Want toen ook de Charleroi-fans dingen op het veld begonnen te gooien, besloot scheidsrechter Gumienny om de wedstrijd definitief af te breken... [naar artikel]

3. Charleroi-Standard na 70 minuten afgefloten door wangedrag fans (04/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

4. Standard - Anderlecht definitief afgefloten bij 2-0 nadat boze uitfans met rookbommen bleven gooien (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De topper tussen Standard en Anderlecht is na 33 minuten bij een 2-0-stand definitief gestaakt nadat de Anderlecht-fans het veld bleven bekogelen met vuurwerk en rookbommen. Anderlecht krijgt nu allicht een 5-0-forfaitnederlaag aan de broek. Het begint met 0 op 12 aan Play-off 1 en lijkt voor het eerst sinds in 55 jaar naast Europees voetbal te grijpen. De crisis in Brussel was nog nooit zo groot. [naar artikel]

5. LIVE. Géén 1-1! Struijk slaat de bal in doel na strafcorner, maar scheidsrechter had fase al afgefloten (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeyvrouwen zijn aan hun EK begonnen, meteen met een topper tegen titelverdediger Nederland (FIH 1). De Red Panthers (FIH 9), die na... [naar artikel]

6. Nieuw dieptepunt voor Anderlecht: match tegen Standard voortijdig afgefloten nadat veld tweemaal bekogeld wordt met vuurpijlen (23/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

De clasico tussen Standard en Anderlecht is bij een 3-1 tussenstand afgefloten na iets meer dan een uur spelen. De RSCA-fans misdroegen zich herhaaldelijk door vuurwerk, stoeltjes en lampen op het veld te gooien, een forfaitzege voor de Rouches is in de maak. Vermoedelijk zijn ook de dagen van Anderlecht-trainer Felice Mazzu geteld. [naar artikel]

7. DERDE PROVINCIALE. Match bij 11-0 na 79’ afgefloten, Turkse FC alleen leider in 3B (08/01/2023 - Het Belang van Limburg)

In 3A boekte Herk Sport een belangrijke zege, in 3B komt Turkse FC alleen op kop en in 3C werd de partij Genk VV-Boxberg A bij een 11-0-stand (!) na 79’ afgefloten. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde provinciale van dit weekend. [naar artikel]

8. Wedstrijd Kesselt-Houthalen na amper twee minuten afgefloten: “Wellicht 0-5 forfaitnederlaag” (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen hoogdag voor Kesselt bij het bezoek van leider Houthalen VV. Na twee minuten moest ref Geris immers noodgedwongen de wedstrijd affluiten. Secretaris Marnic Neven van Kesselt geeft tekst en uitleg. “Alles was voorhanden om er een leuke partij van te maken, maar na een normale opwarmingsperiode viel het licht in de tweede minuut van de match uit. Omdat we nog niet over Ledlampen beschikken – die waren voor dit seizoen voorzien maar zijn nog niet geplaatst –, moesten we de normale afkoelingsperiode van een kwartier respecteren. Dat leek ons redmiddel, want toen we het geheel opnieuw opstartten, gingen de lampen weer langzaam branden. Eilaas, net voor de nieuwe start werd het plots weer donker in Kesselt en moest de ref de match definitief staken. Kapotte zekeringen blijkt na een inspectie. De consequenties? Wellicht een 0-5 forfaitnederlaag, maar tegen overmacht heb je geen verhaal.” [naar artikel]

9. LIVE NEDERLAND-KROATIË. Eerste helft afgefloten: Malen zet gretig Oranje op voorsprong in Final Four Nations League (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nederland en Kroatië beginnen rustig aan hun wedstrijd. Beide teams zijn op zoek naar kansen, en Malen vindt die ook. De Nederlander schoot in de 34ste minuut zijn vijfde goal voor het Nederlandse elftal tegen de touwen. De eerste vijfenveertig minuten zijn volledig gespeeld. U kan de wedstrijd op de voet volgen in onze liveblog. [naar artikel]