09/12/2018 - 19:51
"Anderlecht heeft andermaal niet kunnen winnen in de competitie. Paars-wit gaf in de slotfase een 1-0-voorsprong uit handen na een late penaltygoal...."

1. Vanhaezebrouck baalt: Anderlecht blijft achter met één op negen na late penaltygoal Charleroi (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft andermaal niet kunnen winnen in de competitie. Paars-wit gaf in de slotfase een 1-0-voorsprong uit handen na een late penaltygoal.... [naar artikel]

2. VIDEO. Vanhaezebrouck baalt: Anderlecht blijft achter met één op negen na late penaltygoal Charleroi (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zuur voor Anderlecht. Het leek op weg naar de zege tegen Charleroi, maar in het slot maakte Benavente de 1-1. Paars-wit lijkt het winnen verleerd. [naar artikel]

3. Met dank aan penaltygoal 'Teo': Anderlecht boekt op Charleroi eerste zege in play-off 1 (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. LIVE. Charleroi komt steeds beter in de match, Beerschot leidt nog steeds na penaltygoal Holzhauser (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Olympisch Stadion (Kiel) • Aftrap: 19u • Beerschot is negende (44 punten), Charleroi twaalfde (42) [naar artikel]

5. LIVE: Anderlecht loopt verder uit dankzij penaltygoal van Teodorczyk (2-0) (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Lawrence Visser Stadion: Constant Vanden Stock-stadion Trebel terug fit Huyghebaert en Olinga geel geschorst [naar artikel]

6. LIVE. Anderlecht met kleine voorsprong rust in tegen Cercle na penaltygoal Nmecha (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (13u30) • Ref: Nicolas Laforge • Kan Kompany z’n eerste match als coach winnen? • Cercle en Anderlecht pakten allebei 6 op 12 [naar artikel]

7. Anderlecht doorbreekt zegereeks van Racing Genk dankzij penaltygoal Nmecha (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft de zegereeks van Racing Genk een halt toegeroepen. De leider kwam te zwak voor de dag in het Lotto Park. Een degelijk paars-wit had aan een penaltygoal van Nmecha genoeg om voor het eerst in vijf matchen nog eens te winnen. [naar artikel]

8. LIVE: Over en out voor Anderlecht? Tienkoppig Union komt op 2-0 na penaltygoal Rodriguez (25/01/2024 - Sporza)

De laatste kwartfinale in de Beker van België is de Brusselse derby vanavond tussen Union en Anderlecht. Na 7 opeenvolgende nederlagen wil recordkampioen Anderlecht de burenstrijd tegen competitieleider Union nog eens winnen. Vorige week werd de match uitgesteld door de winterprik. Volg de partij hier of luister naar Radio 1. [naar artikel]

9. PO1-preview van Anderlecht - Charleroi met Pär Zetterberg: "Anderlecht gaat proberen Charleroi van in het begin bij de keel te grijpen" (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi won vorige speeldag zijn eerste wedstrijd in play-off 1. Anderlecht moet vol voor plaats twee gaan. Kunnen de Zebra's paars-wit, dat in... [naar artikel]

10. Club Brugge blijft puntenloos na penaltygoal in blessuretijd (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge blijft puntenloos in de Champions League. Een gehavend blauw-zwart leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar een gelijkspel, maar [naar artikel]