15/12/2018 - 12:26
"Belangrijke dag voor de Red Lions. De Belgische hockeymannen (FIH-3) kunnen zich vanmiddag in het Indiase Bhubaneswar van een eerste WK-finale..."

1. LIVE. Derde kwart bezig, Red Lions leunen op comfortabele 0-2-voorsprong, maar zijn even in ondertal (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Belangrijke dag voor de Red Lions. De Belgische hockeymannen (FIH-3) kunnen zich vanmiddag in het Indiase Bhubaneswar van een eerste WK-finale... [naar artikel]

2. LIVE. Derde kwart bezig, Red Lions leunen op comfortabele 0-2-voorsprong (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. Feest op de Bosuil: Antwerp smeert Cercle eerste nederlaag aan ondanks numeriek ondertal (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft die eerste thuiszege beet. The Geat Old speelde ruim 75 minuten met tien na rood voor debutant Omar Govea, maar smeerde Cercle na... [naar artikel]

4. VIDEO. Feest op de Bosuil: Antwerp smeert Cercle eerste nederlaag aan ondanks numeriek ondertal (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoogdag voor de Antwerp-fans gisteren. Na de officialisering van de transfer van Dieumerci Mbokani, won de Great Old op eigen veld én met tien man... [naar artikel]

5. LIVE. Opvallend: bookmakers zien Italië als favoriet, gespecialiseerd databedrijf niet - Belgen zwaar in ondertal in tribune Allianz Arena (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

De spanning stijgt. Vanavond (21u) nemen de Rode Duivels het op tegen Italië in de kwartfinales van het EK. Met of zonder Kevin de Bruyne en Eden Hazard? Bondscoach Roberto Martínez liet op z'n persconferentie gisteren nog niet écht in zijn kaarten kijken. Op meer duidelijkheid is het dus wachten tot later op de dag. Op deze pagina krijgt u het sowieso mee! [naar artikel]

6. LIVEBLOG CATALONIË. Mollema en Carthy met comfortabele voorsprong voor peloton, rijdt Pogacar naar derde etappezege? (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De zesde etappe in de Ronde van Catalonië belooft een loodzware te worden. Eén van de vijf beklimmingen die de renners krijgen voorgeschoteld, is er één van buiten categorie. De Coll de Pradell is 14,6 kilometer lang aan een gemiddeld stijgingspercentage van 7%. Kan Pogacar z'n leiderspositie verstevigen en naar een derde etappewinst rijden? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. Liverpool geeft comfortabele voorsprong weg en verliest (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Liverpool is op het veld van Bournemouth niet verder geraakt dan een gelijkspel. Nochtans leek halverwege de tweede helft de match gespeeld, toen The Reds 1-3 voorkwamen. Op amper twee minuten zette de thuisploeg die scheve situatie recht en in de absolute slotfase bleef Liverpool verweesd achteraf. [naar artikel]

8. Macron heeft comfortabele voorsprong in peiling (27/04/2017 - Knack)

Een tiental dagen voor de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen heeft de sociaal-liberaal Emmanuel Macron een comfortabele voorsprong op zijn rechtspopulistische rivale Marine Le Pen, zo blijkt uit een donderdag vrijgegeven opiniepeiling. [naar artikel]

9. Comfortabele voorsprong van Conservatieven op Labour slinkt (21/05/2017 - De Morgen)

Volgens de laatste peilingen is de voorsprong die de Britse Conservatieven van Theresa May op de sociaaldemocraten van Labour hadden ongeveer gehalveerd. [naar artikel]