Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Dit maak je met de restjes van je kerstdiner

18/12/2018 - 06:31
" Voor een kerstdiner pak je graag uit en je wil niet dat er te weinig is. Je gasten mogen toch niet met honger naar huis, wel? Dat betekent ook dat je de volgende dag vaak met heel wat restjes zit. In plaats van die gewoon de vuilbak in te kieperen, kan je ook aan de […] Het bericht Dit maak je met de restjes van je kerstdiner verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit maak je met de restjes van je kerstdiner (18/12/2018 - Metro)

Voor een kerstdiner pak je graag uit en je wil niet dat er te weinig is. Je gasten mogen toch niet met honger naar huis, wel? Dat betekent ook dat je de volgende dag vaak met heel wat restjes zit. In plaats van die gewoon de vuilbak in te kieperen, kan je ook aan de […] Het bericht Dit maak je met de restjes van je kerstdiner verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Daarom geef je de restjes van je kerstdiner beter niet aan je huisdier (10/12/2020 - Metro)

De kerstdagen gaan vaak gepaard met veel en lekker eten. Door de soms vele gangen, kan er nog weleens wat overblijven. Het is dan heel verleidelijk om je viervoeter (in jouw ogen) ook fijne kerstdagen te bezorgen en daarom te verrassen met wat restjes van je kerstgerecht. Niet doen, waarschuwen dierenartsen. Ze zien rond de […] Het bericht Daarom geef je de restjes van je kerstdiner beter niet aan je huisdier verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Beu om steeds restjes weg te gooien? Zo maak je lekkers met wat overblijft (22/02/2017 - Het Belang van Limburg)

"Ik vind het vaak zo zonde om te zien hoe we overschotjes eten weggooien, omdat we denken dat het te weinig is om er iets mee klaar te maken of omdat we geen zin hebben om twee dagen hetzelfde te eten." Aan het woord is de Belgische Jennifer Schleber, ze is een foodie in hart en nieren en heeft een hekel aan eten weggooien. De beste tips en recepten van haar blog Empty the Fridge zijn nu in een boek gegoten. [naar artikel]


4. VIDEO. Traiteur is creatief met restjes, en dat wordt gesmaakt: maak kennis met de Dropbox (08/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Wie een keer geen zin heeft om te koken, kan in Rillaar bij Aarschot terecht bij de Dropbox. Dat is een koelkast waar een traiteur zijn restjes verwerkt tot gerechten en die aan democratische prijzen verkoopt. [naar artikel]


5. Wees geen moeilijke eter en blijf je lief verdedigen: zo maak je een goeie indruk op je schoonfamilie tijdens het kerstdiner (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Alle begin is moeilijk en dat geldt ook voor de eerste ontmoeting tussen jouw nieuw lief en de toekomstige schoonfamilie. Is het kerstfeest dan meteen een grote stap? En als je er klaar voor bent, neem je dan een cadeau mee? En waarover praat je zoal? [naar artikel]


6. Eén keer koken, drie keer eten: dit kan je doen met restjes (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw goede voornemen van dit jaar ook om geen voedsel te verspillen? Wij helpen jou daarbij met deze slimme bewaartips voor restjes! [naar artikel]


7. Verwerk je restjes van de feestdagen in dit gezonde low-waste stoofpotje (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Heb je na de feestdagen nog wat groenten, kruiden en bier in huis? Gooi alles samen de pot in, werk af met een verse pesto en tada: post-party... [naar artikel]


8. Dit jaar wordt het een nostalgische Kerstmis: “Knutsel je eigen kerstversiering met restjes wol” (13/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Kies voor een warme en rustieke kerstboom en maak je eigen versiering met restjes wol. [naar artikel]


9. Restjes fruit, groenten, eieren of kruiden: dit maakt foodblogger Jennifer Schleber ermee (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Overschotten groentjes? Een paar eieren? Kruiden die liggen te verpieteren? Foodie Jennifer Schleber van blog en boek Empty the fridge weet er wel raad mee. Zij inspireert ons met recepten die duurzaam én lekker zijn. [naar artikel]


10. “Pak rosbief vrij snel na het braden goed in met aluminiumfolie”: met dit advies van de chef bewaar en verwerk je de restjes van eindejaar (01/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kook jij zoals de meeste Vlamingen altijd veel te veel? Dan zit je de dag na een feest waarschijnlijk nog met een koelkast vol kalkoen, witloof en kroketten. In plaats van alles gewoon op te warmen, legt chef-kok Jan Buytaert uit hoe we onze restjes op een creatieve manier kunnen verwerken tot nieuwe gerechten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!