Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Peter Van de Veire na zijn overwinning in ‘De Slimste Mens’: “Vier maand nauwelijks alcohol, wel nachtmerries over Erik Van Looy”

21/12/2018 - 06:01
"Al een kwarteeuw vertoeft Peter Van de Veire (47) in de media. Alles wat een mens kan doen op radio en tv deed hij. En toch liet hij zich nog..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Peter Van de Veire na zijn overwinning in ‘De Slimste Mens’: “Vier maand nauwelijks alcohol, wel nachtmerries over Erik Van Looy” (21/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Al een kwarteeuw vertoeft Peter Van de Veire (47) in de media. Alles wat een mens kan doen op radio en tv deed hij. En toch liet hij zich nog... [naar artikel]


2. Peter Van de Veire is ‘De slimste mens ter wereld’: “Vier maand nauwelijks alcohol, wel nachtmerries over Erik Van Looy” (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Al een kwarteeuw vertoeft Peter Van de Veire (47) in de media. Alles wat een mens kan doen op radio en tv deed hij. En toch liet hij zich nog... [naar artikel]


3. Onderzoekers ontdekken verband tussen nachtmerries en risico op dementie, maar “nachtmerries zijn te behandelen” (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een horrorfilm, een nare gebeurtenis of soms schijnbaar uit het niets: een nachtmerrie komt zelfs in de meest knusse slaapkamers voor. Maar helaas brengen ze niet alleen monsters en zombies met zich mee. In een nieuw onderzoek worden ze genoemd als een voorbode voor cognitieve achteruitgang. Ze zouden het risico op dementie vergroten. Maar wanneer spreken we eigenlijk van een nachtmerrie? En zijn ze te behandelen? Neurologe en slaapexperte Inge Declercq (UZ Antwerpen) en schrijfster van onder andere De kracht van slapen, licht toe. [naar artikel]


4. Lokt alcohol meer nachtmerries uit? Prof schetst alle effecten: “Je lichaam en je brein zijn dan al te wakker” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt te diep in het glas gekeken en daarna slaap je onrustig en heb je onaangename dromen. Klinkt herkenbaar? Zorgt alcohol altijd voor nachtmerries? Is een ‘slaapmutsje’ dan toch geen goed idee? En wat doet alcohol nog met je nachtrust? Slaapexpert professor Johan Verbraecken (UZA) verheldert: “In de tweede helft van de nacht heeft alcohol een ander effect dan in de eerste.” [naar artikel]


5. Kapitein Cristiano Ronaldo luistert competitiedebuut bij Saudische Al Nassr op met overwinning, Portugees bezorgt tegenstander meteen nachtmerries (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo won nipt tijdens zijn competitiedebuut bij Al Nassr tegen Al-Ettifaq op de veertiende speeldag van de Saudische Premier League. Het werd 1-0 in Riyad. [naar artikel]


6. “Ik merk dat ik nog nauwelijks mezelf ben”: een kijkje achter de schermen bij de trailer van ‘De slimste mens’ (30/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Het is bijna zover: op 18 oktober start het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Daar hoort natuurlijk een spectaculaire trailer bij. Wij mochten een kijkje nemen achter de schermen en spraken een paar nieuwe juryleden en wat bekende gezichten. [naar artikel]


7. Zelfs met Jeroom erbij wordt er in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’ nauwelijks gelachen (29/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. De racistische praat die sinds de overwinning van Vlaams Belang in het rond spuit, is nauwelijks bij te houden (06/06/2019 - De Morgen)

Barbara Debusschere is journalist. [naar artikel]


9. De racistische praat die sinds de Vlaams Belang-overwinning in het rond spuit, is nauwelijks bij te houden (06/06/2019 - De Morgen)

Barbara Debusschere is journalist. [naar artikel]


10. De enorme, fundamentele Russische overwinning in Oekraïne waar nauwelijks over gerept wordt (10/08/2022 - Express)

Na bijna zes maanden vechten heeft de oorlog in Oekraïne Moskou ten minste één grote beloning opgeleverd: uitgebreide controle over een van de meest mineraalrijke gebieden in Europa. Oekraïne herbergt enkele van ’s werelds grootste reserves aan titanium en ijzererts, velden met onontgonnen lithium en enorme steenkoolvoorraden. Samen zijn ze tientallen biljoenen euro’s waard. Het […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!