27/12/2018 - 09:27
"Eden Hazard scoorde gisteren zijn 100ste en 101ste doelpunt voor Chelsea en hielp “The Blues” zo aan een 1-2-zege bij Watford. “Dit betekent heel..."

1. FT buitenland. Hazard: “Wil nog meer goals scoren en Chelsea-legende worden” - Klopp: “Zes punten voorsprong, dat zegt nog niets” (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard scoorde gisteren zijn 100ste en 101ste doelpunt voor Chelsea en hielp “The Blues” zo aan een 1-2-zege bij Watford. “Dit betekent heel... [naar artikel]

2. FT buitenland. Thorgan Hazard scoort bij Casteels, maar moet punten delen - Dortmund trekt scheve situatie recht tegen Leverkusen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Bundesliga wisten Axel Witsel en co tegen Bayer Leverkusen een 2-0 achterstand om te buigen naar winst. Dortmund kwam op achterstand via... [naar artikel]

3. FT buitenland. Thorgan Hazard scoort bij Casteels, maar moet punten delen - Nainggolan pakt zege tegen ex-club (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Internazionale heeft op de 7de speeldag van de Italiaanse Serie A met 2-0 gewonnen van Cagliari. Na een mindere seizoensstart vinden Radja... [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Assist Hazard helpt Chelsea aan drie punten tegen Newcastle (12/01/2019 - Metro)

Chelsea heeft zaterdag met 2-1 van Newcastle gewonnen op de 22e speeldag in de Premier League. Rode Duivel Eden Hazard leverde in de tweede helft een assist. Na een pass van aan de andere kant van de middellijn van David Luiz, kwam Pedro al na negen minuten in een kansrijke positie. Hij lobde de bal […] Het bericht Belgen in het buitenland – Assist Hazard helpt Chelsea aan drie punten tegen Newcastle verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Belgen in het buitenland – Thorgan Hazard levert assist, maar Mönchengladbach laat wel punten liggen tegen Freiburg (15/03/2019 - Metro)

Borussia Mönchengladbach heeft vrijdag 1-1 gelijkgespeeld tegen Freiburg op de 26e speeldag van de Duitse Bundesliga. Rode Duivel Thorgan Hazard leverde een assist af. Vincenzo Grifo bracht Freiburg na tien minuten op voorsprong, maar zes minuten later liep Hazard zich goed vrij op rechts. Hij kreeg de bal, sneed naar binnen en bediende Alassane Plea […] Het bericht Belgen in het buitenland – Thorgan Hazard levert assist, maar Mönchengladbach laat wel punten liggen tegen Freiburg verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. FT buitenland. Jürgen Klopp: “Zes punten voorsprong, dat zegt nog niets” (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

De eerste landstitel sinds 1990 is voor Liverpool nog ver weg. Dat zei coach Jürgen Klopp na de royale thuiszege tegen Newcastle United (4-0).... [naar artikel]

7. Van zeven punten achterstand op Celtic naar twee punten voorsprong: Philippe Clement stilaan ‘king in Glasgow’ (20/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Voetbalminnend Glasgow staat op zijn kop. “We zijn in shock”, klinkt het na de ommekeer die Philippe Clement bij Rangers bewerkstelligde. Van zeven punten achterstand op Celtic naar twee punten voorsprong. Onze landgenoot is zich stilaan tot de ‘king’ van voetbalstad Glasgow aan het kronen. [naar artikel]

8. MULTILIVE buitenland: Bakayoko knalt Chelsea op voorsprong - Thorgan Hazard moet achtervolgen op bezoek bij Freiburg (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Heel wat Belgen in actie op deze dinsdagavond. Vooral in de Premier League: Burnley-Stoke City, Crystal Palace-Watford en Huddersfield-Chelsea.... [naar artikel]

9. MULTILIVE BUITENLAND: GOAL! Gelegenheidsspits Hazard zet Chelsea op voorsprong tegen Arsenal: 0-1! (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet alleen in België wordt er vanavond gevoetbald. In Engeland spelen Arsenal en Chelsea de terugwedstrijd van hun halve finale in de League Cup... [naar artikel]