Door een te hoog aantal microalgen ruikt en smaakt het kraantjeswater de afgelopen dagen vreemd. Het probleem is gekend bij Water-link en wordt aangepakt. “Er is geen gevaar voor de volksgezondheid”, benadrukt Franky Cosaert, CEO van Water-link. [naar artikel]
Watermaatschappij Waterlink onderzoekt geurhinder in het Antwerpse kraantjeswater. Sinds donderdagochtend krijgt de watermaatschappij heel wat klachten binnen. De oorzaak van de geurhinder is nog niet duidelijk. [naar artikel]
De Antwerpse watermaatschappij Water-link heeft donderdagochtend heel wat klachten binnengekregen over geurhinder in het Antwerpse kraantjeswater. [naar artikel]
Heel wat Antwerpenaren klagen over reukhinder als ze leidingwater gebruiken. De Antwerpse watermaatschappij Water-link krijgt er heel wat klachten binnen over de geurhinder en ook over een grond- of metaalsmaak. De klachten komen vooral uit Antwerpen, Edegem, Hove, Mortsel en Zwijndrecht. [naar artikel]
Watermaatschappij Water-link heeft sinds donderdagochtend heel wat klachten binnengekregen over geurhinder in het kraantjeswater. Het probleem is voelbaar in een heel brede regio, van Kontich tot in Borgerhout [naar artikel]
Watermaatschappij Water-Link verwacht dat de geurhinder in het Antwerpse kraantjeswater vanaf zaterdagochtend 7u voorbij zal zijn. Enkel in Zwijndrecht zal het euvel waarschijnlijk pas op zondagochtend 7u opgelost zijn. [naar artikel]
We serveren je de lekkerste nieuwigheden en trends. Deze week: een inkijk in hoe jongeren eten, en wij dus misschien over een paar jaar ook. [naar artikel]
Enkele studenten voedings- en dieetleer van de Thomas More Hogeschool in Geel onderzoeken hoe we microalgen meer kunnen verwerken in ons eten. De studenten testen hoe de microscopisch kleine cellen smaken en hoe je ermee kan koken. "Ze hebben een hoge voedingswaarde, kunnen duurzaam gekweekt worden en kunnen zo ook een alternatief zijn voor vlees", zegt studente Marie Tampère. [naar artikel]
Microalgen bieden heel wat opties om een belangrijke rol te gaan spelen in onze voeding van de toekomst. Met de voetafdruk en de voedingswaarde zit het alvast goed, nu komt het erop aan ze voldoende aantrekkelijk te maken voor consumptie en te experimenteren met smaken. Het onderzoek loopt volop: "Het is zoals pottenbakken, je kan zelf aan de vormgeving werken." [naar artikel]
Veel organische meststoffen die gebruikt worden in tuinen en landbouwgebieden bevatten minuscule stukjes plastic, zo blijkt uit Duits onderzoek.... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.