Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Verschroeiende start levert Standard geen goal op, Kortrijk probeert zich in match te knokken

19/01/2019 - 18:30
"• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stadion: Sclessin • Standard staat vierde, Kortrijk prijkt op een negende stek"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Verschroeiende start levert Standard geen goal op, Kortrijk probeert zich in match te knokken (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stadion: Sclessin • Standard staat vierde, Kortrijk prijkt op een negende stek [naar artikel]


2. LIVE. Standard probeert zich in bewogen avondje in match te knokken, Malinwa heeft nog steeds riante bonus (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 10 • Mechelen heeft 6 op 6, Standard 0 op 6 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]


3. LIVE: Club Brugge na sterke start op 1-0 tegen Standard, dat zich weer in de match probeert te knokken (03/12/2023 - Sporza)

Club Brugge-Standard is een weerzien tussen Ronny Deila en Carl Hoefkens met hun ex-clubs. Dat geeft een extra cachet aan de kraker. In oktober in Luik werd het 2-1 met een winning goal in de 90e minuut. Club staat 7e met 23 punten, Standard 8e met 20 punten. Volg het duel hier of op Radio 1 vanaf 18.30 uur. [naar artikel]


4. Verschroeiende start met drie goals in negen minuten levert Standard overwinning op tegen onmachtig Antwerp (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is leider af na een dramatische prestatie tegen Standard. Na nog geen tien minuten stond het al 3-0 na kinderlijk verdedigen, Antwerp kon nadien nooit echt een vuist maken. Dit is een (non-)prestatie die om een uitleg vraagt. [naar artikel]


5. LIVE. Overrompeling van Tsjechië gaat liggen, Denemarken probeert zich weer in match te knokken (03/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u • Kwartfinale EK • Baku • Björn Kuipers (Ned) [naar artikel]


6. Hoe premier De Croo zichzelf in de electorale match probeert te knokken als antipode van de N-VA (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVEBLOG ANTWERP-STVV. Geanimeerd eerste halfuur: Antwerp neemt blitzstart, STVV probeert zich terug te knokken (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sint-Truiden trekt naar het Bosuilstadion. Terwijl de Kanaries op een vrij comfortabele plaats staan, moet de Great Old nog volop knokken voor een plekje in de Champions’ Play-offs. Wie trekt aan het langste eind? Volg het op de voet via onze liveblog. [naar artikel]


8. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Verdiende voorsprong voor Club, Anderlecht probeert zich in de match te knokken (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een droomstart voor Club Brugge. Blauw-zwart klom al na drie minuten op voorsprong, via een kopbalgoal van Brandon Mechele. Ferme domper voor Anderlecht, dat aan een punt genoeg heeft om de leidersplaats over te nemen van Union. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]


9. LIVEBLOG UNION-CLUB BRUGGE. Na fel begin van Union probeert Club zich in de wedstrijd te knokken (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union verloor vorig weekend de Brusselse derby tegen tien Anderlecht-spelers en is zo zijn leidersplek kwijt. Kunnen ze tegen ploeg-in-vorm Club Brugge wél winnen en zo terug een gooi doen naar die leidersplaats? Blessin wijzigt op drie plekken. Bij blauw-zwart verdwijnt Jutglá weer naar de bank. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]


10. LIVE: Eupen probeert zichzelf opnieuw in de wedstrijd te knokken tegen virtueel gered Charleroi (26/04/2024 - Sporza)

Eupen trapt vanavond tegen Charleroi een nieuwe speeldag op gang. En het kan meteen een belangrijke zijn: bij winst trakteren de Carolo's zichzelf ook volgend jaar op eersteklassevoetbal. Eupen heeft dan weer de punten broodnodig om uitzicht te houden op de barrageplaats. Volg live alle actie hier vanaf 20.45u. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!