19/01/2019 - 19:53
"Op de valreep hield Standard de drie punten thuis tegen KV Kortrijk. De West-Vlamingen klommen op voorsprong via Chevalier, maar na een..."

1. Standard houdt in extremis drie punten thuis tegen KV Kortrijk: bedenkelijke penalty en Luyindama als spits trekken Rouches over streep (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de valreep hield Standard de drie punten thuis tegen KV Kortrijk. De West-Vlamingen klommen op voorsprong via Chevalier, maar na een... [naar artikel]

2. KV Oostende pakt in extremis gouden driepunter tegen Moeskroen, goal in eerste helft afgekeurd na bedenkelijke VAR-interventie (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gouden driepunter voor KV Oostende. De Kustboys wonnen in extremis op het veld van Moeskroen met 0-1. Gueye maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De VAR speelde in de eerste helft een hoofdrol. [naar artikel]

3. Zwoegen tot diep in blessuretijd: bedenkelijke penalty en ingeving van Preud'homme trekken Rouches over streep tegen stug KV Kortrijk (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

4. VIDEO. Zwoegen tot diep in blessuretijd: bedenkelijke penalty en ingeving van Preud'homme trekken Rouches over streep tegen stug KV Kortrijk (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zwoegen tot diep in blessuretijd. Een ingeving van Preud’homme bezorgde Standard de zege tegen een stug KV Kortrijk. 2-1. [naar artikel]

5. Kortrijk wint in extremis van Standard, hommeles in de tribunes na lichte rode kaart (27/12/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft in extremis de drie punten thuis gehouden tegen Standard: in het Guldensporenstadion scoorde Jérémy Perbet de 2-1 winning goal. Standard, meer dan een helft met tien man na een lichte rode kaart voor Uche Agbo, kwam iets na het uur op voorsprong na een penalty van Marin, zeven minuten voor tijd werkte Cavanda de bal ongelukkig in eigen doel. Een puntendeling leek het resultaat, maar Perbet werkte net voor affluiten de 2-1 binnen. [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Standard wint in extremis van Kortrijk (19/01/2019 - Metro)

Standard heeft 2019 ingezet met een overwinning. De Rouches versloegen zaterdagavond op speeldag 22 in de hoogste klasse Kortrijk met 2-1. De winning goal viel in de extra tijd. Standard versierde in de eerste helft de beste kansen via Laifis en Emond maar het was Kortrijk dat de score opende. Teddy Chevalier vloerde Ochoa in […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard wint in extremis van Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Crisis even afgewend: Standard boekt in extremis zege op veld van KV Kortrijk, waar Didier Lamkel Zé debuteert (28/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Een gretig Standard kruipt eindelijk uit zijn dal. Na twee verliespartijen op rij bezorgt Amallah de Rouches drie punten. Ook was er het debuut van Lamkel Zé bij KV Kortrijk, maar dat valt snel te vergeten. [naar artikel]

8. Genk-Standard, dat is ook het duel tussen twee defensieve krachtpatsers: Joseph Aidoo vs. Christian Luyindama (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zet u ook in op een scoreloos gelijkspel tussen Racing Genk en Standard? Een berekende gok, want beide defensies zijn stevig in vorm. Standard... [naar artikel]

9. LIVE: Luyindama kopt Standard bijna op voorsprong (0-0) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Sclessin Standard komt bij winst naast Sint-Truiden op plek zes Sint-Truiden komt bij een overwinning naast Antwerp op de... [naar artikel]

10. STAGEDAGBOEK STANDARD: Emond afwezig, Luyindama rustig aan (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Rond vier uur vanochtend vertrokken de spelers van Standard uit Luik. Early birds. Een busrit naar de luchthaven van Zaventem om daar op het... [naar artikel]