Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Kompany kan puntenverlies Man. City niet vermijden, De Bruyne bij rust al vervangen

23/10/2016 - 16:31
"Manchester City heeft nieuw opnieuw kunnen aanknopen met een zege. De Citizens, met Kompany in de basis, bleven in eigen huis tegen Southampton"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kompany kan puntenverlies City niet vermijden, De Bruyne bij rust al vervangen (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft nieuw opnieuw kunnen aanknopen met een zege. De Citizens, met Kompany in de basis, bleven in eigen huis tegen Southampton [naar artikel]


2. Kompany kan puntenverlies Man. City niet vermijden, De Bruyne bij rust al vervangen (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft nieuw opnieuw kunnen aanknopen met een zege. De Citizens, met Kompany in de basis, bleven in eigen huis tegen Southampton [naar artikel]


3. Kompany kan met Manchester City maar nipt nieuw puntenverlies vermijden in de Champions League (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft dinsdag op de tweede speeldag in groep F van de Champions League met 1-2 bij het Duitse Hoffenheim gewonnen. Vincent Kompany droeg de kapiteinsband en speelde de hele wedstrijd, waarin de Engelsen het niet onder de markt hadden maar in het slot alsnog de drie punten konden thuishouden. [naar artikel]


4. LIVE. Kunnen De Bruyne en co puntenverlies tegen Wolves nog vermijden? (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium [naar artikel]


5. MULTILIVE: Kompany en De Bruyne stevenen af op puntenverlies ondanks heerlijke goal Danilo (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. MULTILIVE: Pijnlijk puntenverlies voor Kompany en De Bruyne ondanks heerlijke goal Danilo - Meteen ook Bayern aan zet (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. MULTILIVE: Bayern roteert tegen Mainz - Pijnlijk puntenverlies voor Kompany en De Bruyne ondanks heerlijke goal Danilo (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


8. MULTILIVE: Origi brengt Wolfsburg op voorsprong - Pijnlijk puntenverlies voor Kompany en De Bruyne ondanks heerlijke goal Danilo (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


9. MULTILIVE: Origi brengt Wolfsburg op voorsprong, Lukaku ontvangt Depoitre - Pijnlijk puntenverlies voor Kompany en De Bruyne ondanks heerlijke goal Danilo (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!