Dol spektakelstuk tussen AA Gent en Oostende in halve finale beker eindigt in draw

24/01/2019 - 23:11
"In de Croky Cup is’t ook plezant. Dat bewezen AA Gent en Oostende donderdagavond in hun heenmatch van de halve finales van de Belgische voetbalbeker. Een heus spektakelstuk in de Ghelamco Arena eindigde op 2-2. AA Gent speelde een uur met een man minder na directe rode kaarten voor Plastun (28e minuut) en Rosted (54e minuut), bij KV Oostende werd Aristote Nkaka (59e minuut) met twee gele kaarten van het veld gestuurd. De Buffalo’s kwamen twee keer op voorsprong dankzij goals Roman Jaremtsjoek en Dylan Bronn, maar de bezoekers maakten evenveel keer twee minuten later gelijk. De terugmatch in Oostende van volgende week ligt nog helemaal open. In de andere halve finale speelden KV Mechelen en Union gisteren 0-0 gelijk."

1. Dol spektakelstuk tussen AA Gent en Oostende in halve finale beker eindigt in draw (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)

In de Croky Cup is’t ook plezant. Dat bewezen AA Gent en Oostende donderdagavond in hun heenmatch van de halve finales van de Belgische voetbalbeker. Een heus spektakelstuk in de Ghelamco Arena eindigde op 2-2. AA Gent speelde een uur met een man minder na directe rode kaarten voor Plastun (28e minuut) en Rosted (54e minuut), bij KV Oostende werd Aristote Nkaka (59e minuut) met twee gele kaarten van het veld gestuurd. De Buffalo’s kwamen twee keer op voorsprong dankzij goals Roman Jaremtsjoek en Dylan Bronn, maar de bezoekers maakten evenveel keer twee minuten later gelijk. De terugmatch in Oostende van volgende week ligt nog helemaal open. In de andere halve finale speelden KV Mechelen en Union gisteren 0-0 gelijk. [naar artikel]

2. Spektakelstuk tussen Antwerp en Oostende eindigt onbeslist (02/04/2018 - Metro)

Antwerp en Oostende hebben elkaar vandaag op de eerste speeldag in groep B van Play-off 2 in evenwicht gehouden. Beide teams verdeelden op de Bosuil zes doelpunten netjes onder elkaar: 3-3. Antwerp had in de eerste helft het overwicht, maar het waren de bezoekers die iets voor het halfuur op voorsprong kwamen. Joseph Akpala (28.) […] Het bericht Spektakelstuk tussen Antwerp en Oostende eindigt onbeslist verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. IJzersterke Ricciardo wint GP China na spektakelstuk, Vandoorne eindigt dertiende (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Daniel Ricciardo heeft de Grote Prijs van China gewonnen. De Australiër van Red Bull profiteerde optimaal van een safety car en een slimme strategie. Valtteri Bottas en Kimi Räikkönen werden tweede en derde, WK-leider Vettel werd slechts achtste na een botsing met Max Verstappen. Stoffel Vandoorne kende geen bijzonder goede race en werd dertiende. [naar artikel]

4. Spektakelstuk eindigt op billijk gelijkspel (19/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Aan passie en spektakel geen gebrek, een aantrekkelijke Genk-Standard had vrijdagavond een bomvolle Luminus Arena verdiend. De topper eindigde op een billijk gelijkspel (2-2), waarbij Ito twee keer scoorde voor de thuisploeg, die aanvoerder Heynen geblesseerd zag uitvallen. [naar artikel]

5. Zeven goals, twee treffers afgekeurd en rode kaart: spektakelstuk Boorsem-Landen eindigt op 3-4 (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Boorsem Sport A (tweede provinciale A) startte zowel in de eerste als tweede helft niet echt scherp en daarvan profiteerde Landen A optimaal om een vijfde overwinning te pakken. In de doelpuntenkermis (3-4) werden nog twee treffers van de thuisploeg afgekeurd. [naar artikel]

6. Genieten op Stamford Bridge: onwaarschijnlijk spektakelstuk eindigt onbeslist, Doku op het uur gewisseld (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Propaganda voor het (Engelse) voetbal. Zo kunnen we het spektakelstuk tussen Chelsea en Manchester City het best omschrijven. 4-4 (!) werd het op Stamford Bridge. Jérémy Doku werd na een uur gewisseld. City wordt dankzij dit punt wel opnieuw alleen leider. [naar artikel]

7. Oostende wint van AA Gent in spektakelstuk (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft zondag op de zevende speeldag in Play-off I in een spektakelstuk met 4-3 gewonnen van AA Gent, dat zijn eerste nederlaag aangesmeerd kreeg in deze play-offs. De titel lijkt nu héél ver weg voor AA Gent. Club Brugge heeft al een voorsprong van vier punten, Anderlecht kan zijn voorsprong op de Buffalo’s later op de avond uitdiepen tot acht punten. [naar artikel]

8. Herbeleef hoe Oostende verliest in eigen huis van Lokeren na spektakelstuk (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Christof Dierick Versluys Arena Zowel Oostende (13e) als Lokeren (14e) willen uitlopen op Eupen en KV Mechelen [naar artikel]

9. Oostende wint spektakelstuk (06/04/2019 - De Morgen)

Oostende is als winnaar uit een heerlijke zondagavondwedstrijd tegen Mechelen gekomen. Na een wedstrijd die alle kanten op kon bezorgde Ibrahima Conte KVO zijn eerste uitzege. KVM-coach Yannick Ferrera blijft achter met één op twaalf. [naar artikel]

10. Anderlecht, met heroptredende Kompany, verliest spektakelstuk bij KV Oostende (01/12/2019 - Metro)

KV Oostende heeft op de zeventiende speeldag van de Jupiler Pro League de punten thuisgehouden tegen Anderlecht: 3-2. KVO wint voor het eerst sinds eind augustus. Paars-wit verliest voor het eerst onder coach Frank Vercauteren. Anderlecht recupereerde na meer dan twee maanden blessureleed sterkhouder Vincent Kompany, maar slikte met zijn patron in de basis meteen […] Het bericht Anderlecht, met heroptredende Kompany, verliest spektakelstuk bij KV Oostende verscheen eerst op Metro. [naar artikel]