Asterix Beveren in achtste finales CEV Cup volley uitgeschakeld

24/01/2019 - 23:18
"Asterix Beveren werd donderdag in de achtste finales van de CEV Cup vrouwenvolleybal uitgeschakeld door het Tsjechische Olomouc. De Belgische kampioen had de heenwedstrijd al met 1-3 verloren en ging ook in Tsjechië met 3-1 de boot in. De setstanden waren 25-21, 17-25, 25-13 en 25-15."

1. Asterix Beveren in achtste finales CEV Cup volley uitgeschakeld (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Asterix Beveren werd donderdag in de achtste finales van de CEV Cup vrouwenvolleybal uitgeschakeld door het Tsjechische Olomouc. De Belgische kampioen had de heenwedstrijd al met 1-3 verloren en ging ook in Tsjechië met 3-1 de boot in. De setstanden waren 25-21, 17-25, 25-13 en 25-15. [naar artikel]

2. Asterix Avo en Dauphines Charleroi naar achtste finales Challenge Cup, Oudegem uitgeschakeld (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Asterix Avo en Dauphines Charleroi hebben zich donderdag voor de achtste finales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams geplaatst. Oudegem werd in de zestiende finales uitgeschakeld. [naar artikel]

3. Asterix Avo Beveren in zestiende finales CEV Cup volleybal uitgeschakeld (13/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Asterix Avo Beveren is uitgeschakeld in de zestiende finales van de CEV Cup volleybal voor vrouwenteams. In zijn terugwedstrijd tegen het Servische Tent Obrenovac leed het vrijdag een 1-3 nederlaag. De setstanden waren 20-25, 25-23, 18-25 en 17-25. Donderdag was de heenwedstrijd al op een 0-3 nederlaag uitgedraaid. Beide partijen werden op Belgische bodem gespeeld. [naar artikel]

4. Asterix Beveren verliest heenwedstrijd achtste finales CEV Cup met 3-0 bij Stuttgart (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Asterix Beveren heeft woensdag met 3-0 verloren van MTV Stuttgart in de heenwedstrijd van de achtste finales van de CEV Cup volleybal. De setstanden waren 25-23, 25-14 en 25-17. [naar artikel]

5. CEV Cup (v) – Asterix Beveren haalt het nipt van Oostende in heenwedstrijd achtste finales (22/01/2020 - Metro)

In een intens duel tussen twee Belgische ploegen heeft Asterix Beveren woensdag de heenwedstrijd van de achtste finales van de CEV Cup volleybal voor vrouwenteams gewonnen. Asterix versloeg Hermes Oostende aan zee met 2-3 (19-25, 25-21, 25-21, 23-25 en 14-16). De terugwedstrijd in het Waasland staat op woensdag 5 februari (om 19u30) geprogrammeerd. De winnaar […] Het bericht CEV Cup (v) – Asterix Beveren haalt het nipt van Oostende in heenwedstrijd achtste finales verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Volleybalclub Asterix Beveren grijpt naast ticket voor achtste finales (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Asterix Avo Beveren is woensdag uitgeschakeld in de zestiende finales van de CEV Cup voor vrouwen. Het verloor in de terugwedstrijd met 3-2 van het Griekse PAOK Thessaloniki. [naar artikel]

7. ROLAND GARROS. Kenin wacht Mertens op in achtste finales - Djokovic plaatst zich zonder problemen voor achtste finales (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sofia Kenin (WTA 5) heeft zich geplaatst voor achtste finales van Roland Garros. Het Amerikaanse vierde reekshoofd won met 4-6, 6-1 en 6-4 van haar landgenote Jessica Pegula (WTA 29). [naar artikel]

8. CEV Cup (v) – Asterix vlot naar achtste finales (10/01/2018 - Metro)

Asterix Avo Beveren heeft zich woensdag vlot voor de achtste finales van de CEV Cup volleybal voor vrouwenteams geplaatst. De Belgische kampioen versloeg het Hongaarse Fatum Nyiregyhaza met 3-0 en had vorige maand ook al de heenwedstrijd met 0-3 gewonnen. In eigen zaal klaarde Asterix de klus in 1 uur en 10 minuten. Het werd […] [naar artikel]

9. Ook Ruben Bemelmans in achtste finales uitgeschakeld in Segovia (27/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Na Yannick Mertens (ATP-253) werd ook Ruben Bemelmans (ATP-169) woensdag uitgeschakeld in de achtste finales van het Challengertoernooi in het Spaanse Segovia (64.000 euro). De 28-jarige Limburger bleek niet opgewassen tegen het Oekraïense derde reekshoofd llya Marchenko (ATP-72). Na 64 minuten stond de 6-3, 6-4 op het bord. [naar artikel]