De Standaard

Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli

28/01/2019 - 08:17
"Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. Juve kwam eerst langszij via een goal van Joao Cancelo, daarna besliste CR7 de partij vanaf de stip. In de stand telt de club uit Turijn nu al 11 punten meer dan Napoli, dat gelijkspeelde tegen Milan. Inter, dat verloor van Torino, volgt al op 19 punten achterstand."

1. Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio Roma en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. [naar artikel]

2. Juventus wint topper tegen Napoli dankzij doelpunten Ronaldo en Dybala (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft de topper tegen Napoli gewonnen met 2-1 dankzij doelpunten van Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Dries Mertens speelde 75 minuten en kon zijn stempel niet drukken. [naar artikel]

3. Juve en scorende Ronaldo geven zege in slotseconden uit handen tegen Lazio (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw puntenverlies voor Juventus. Cristiano Ronaldo bracht zijn team op voorsprong tegen Lazio, maar Felipe Caicedo trapte zijn team diep in de blessuretijd langszij. [naar artikel]

4. ‘Spitsengoal’ van Chiellini bezorgt Juventus nipte zege, VAR keurt doelpunt Ronaldo af (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Juventus is het nieuwe seizoen in de Serie A gestart met een kleine zege op het veld van Parma. Niet Cristiano Ronaldo, die het een keer of... [naar artikel]

5. LIVE. Animo in Italiaanse topper: Juventus op voorsprong na strenge rode kaart, Napoli trapt met z’n tienen op de paal (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Juventus 13 punten voor op eerste achtervolger Napoli [naar artikel]

6. Juventus wint niet zonder moeite bij hekkensluiter: Cristiano Ronaldo scoort in 1.000ste wedstrijd als profvoetballer (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft op de 25ste speeldag van de Serie A geen steken laten vallen. De Oude Dame won op bezoek bij rode lantaarn SPAL met 1-2 na goals van Cristiano Ronaldo en Aaron Ramsey. Juventus zet daarmee eerste achtervolgers Lazio Roma en Inter, die beiden zondag spelen, onder druk. Ronaldo speelde zijn 1.000 wedstrijd als profvoetballer. [naar artikel]

7. LIVE. Mertens en Jordan Lukaku spelen: houdt Napoli de punten thuis in topper tegen Lazio? (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Stadion: San Paolo • 20ste speeldag Serie A • Napoli volgt op negen punten van leider Juventus [naar artikel]

8. Onwaarschijnlijk: Juventus dreigt leiding te verspelen aan Napoli, maar scoort nog twee keer in laatste drie minuten (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft een stap richting zevende opeenvolgende Italiaanse topper gezet na een zege in een sensationele topper op het veld van Inter. Tot minuut 87 zat Juventus tot over de oren in de penarie tegen tien Inter-spelers, maar Juan Cuadrado en Gonzalo Higuain zorgden alsnog voor een 2-3 zege. Daardoor loopt de Oude Dame vier punten uit op eerste achtervolger Napoli, dat morgen speelt op het veld van Fiorentina. [naar artikel]

9. LIVE (20u30). Houden Mertens en Napoli de punten thuis in topper tegen Lazio? (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Animo in Italiaanse topper: Juventus op dubbele voorsprong na strenge rode kaart (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

11. Juventus lijdt eerste nederlaag van het seizoen tegen Lazio, Lukaku en Inter lopen puntje uit (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft met 3-1 verloren op het veld van Lazio. De wedstrijd begon nochtans uitstekend voor de ‘Oude Dame’. Cristiano Ronaldo tikte de... [naar artikel]

12. Football Talk. Juventus zegeviert na twee penaltygoals Ronaldo - Liverpool laat punten liggen (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft op de elfde speeldag van de Serie A met 1-3 gewonnen van Genoa. Cristiano Ronaldo hielp de Oude Dame met twee strafschopdoelpunten aan de zege. [naar artikel]

13. Opwindende Italiaanse topper met twee rode kaarten en gemiste penalty heeft slechts één winnaar: Juventus wint van Napoli (03/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft zondagavond op de 26e speeldag in de Serie A een 1-2 zege geboekt bij eerste achtervolger Napoli. De oppermachtige competitieleider stond aan de pauze op een dubbele voorsprong, maar mocht zich na een zeer moeizame tweede helft gelukkig prijzen met de drie punten. Dries Mertens kwam bij de thuisploeg na rust op het veld. [naar artikel]

14. Cristiano on fire: Ronaldo gidst Juventus met twee goals naar simpele zege bij Parma (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zonder enige moeite. Juventus heeft vanavond een eenvoudige 0-4-zege geboekt bij laagvlieger Parma. De grote man? Uiteraard Cristiano Ronaldo, opnieuw goed voor twee goals en weer topschutter. Juventus zet druk op de twee Milaanse ploegen, die morgen aan zet zijn. [naar artikel]

15. Serie A – Mandzukic bezorgt Juventus drie punten in topper tegen Inter (07/12/2018 - Metro)

Juventus heeft vrijdagavond de topper van de vijftiende speeldag in de Serie A tegen Inter Milaan gewonnen met 1-0. Een doelpunt van Mario Mandzukic halverwege de tweede helft maakte het verschil. De Oude Dame blijft ongeslagen in de competitie en lijkt ongecompliceerd op weg naar een achtste landstitel op rij. Radja Nainggolan bekeek de topper […] Het bericht Serie A – Mandzukic bezorgt Juventus drie punten in topper tegen Inter verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. SERIE A. Leider Napoli boekt in 94ste minuut nog zege in topper bij Juventus en kan volgend weekend kampioen worden, AC Milan verslaat Lecce (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Napoli staat nu écht op een zucht van zijn derde landstitel, de eerste sinds 1990. De fiere leider in de Serie A won in extremis met 0-1 bij nummer drie Juventus en staat nu met nog zeven speeldagen te gaan 17 punten voor op eerste achtervolger Lazio. De Napolitanen kunnen volgend weekend dus kampioen worden. [naar artikel]

17. Woedend om flinterdun buitenspel en sarcastische kushandjes: Cristiano Ronaldo eist weer alle aandacht op na nederlaag in topper (02/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Saudi Pro League heeft Al Nassr de topper tegen Al-Hilal met een droge 3-0 verloren. Hierdoor vergroot de ploeg van Aleksander Mitrovic haar voorsprong op Al Nassr tot maar liefst zeven punten. Tijdens en na de wedstrijd ging alle aandacht echter uit naar Cristiano Ronaldo. Hoe kan het ook anders. [naar artikel]

18. LIVE. Juve op weg naar zege tegen Napoli dankzij treffers Ronaldo en Dybala (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Allianz Stadium • Aftrap: 18u45 • Juventus en Napoli staan gedeeld vierde met 56 punten [naar artikel]

19. Cristiano Ronaldo trapt coronazorgen van zich af en scoort meteen twee keer bij terugkeer, Lazio boekt spectaculaire zege (01/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Drie minuten. Zoveel had Cristiano Ronaldo nodig om te scoren bij zijn terugkeer na zijn besmetting met het coronavirus. Juventus-trainer Andrea Pirlo gooide de Portugees na 56 minuten voor de leeuwen in de partij tegen Spezia. Het was nodig, want op dat moment stond het 1-1. In minuut 59 trilden de netten al, en onder aanvoering van CR7 stoomde de Oude Dame door naar een 1-4-zege. [naar artikel]

20. LIVE. Mertens kijkt op de bank toe, kan Napoli het ongeslagen Juventus iets doen in Italiaanse topper? (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

21. Juventus zakt als een pudding in elkaar, maar wint topper tegen Napoli na spectaculaire own goal (31/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft op de tweede speeldag nipt haar maximum van de punten kunnen behouden. De Oude Dame kwam op een 3-0 voorsprong, zag Napoli weer op gelijke hoogte komen, en won uiteindelijk nog dankzij een eigen doelpunt van Kalidou Koulibaly (ex-Genk) in de extra tijd. Eindstand: 4-3. [naar artikel]

22. Cristiano Ronaldo scoort eerste doelpunten in Serie A (16/09/2018 - Metro)

Het heeft even geduurd, maar na vier speeldagen heeft miljoenentransfer Cristiano Ronaldo zijn eerste Serie A-doelpunt te pakken. De superster scoorde vandaag zelfs nog een tweede keer. CR7 opende tegen Sassuolo in de 50e minuut de score en verdubbelde die in de 65e minuut. De Portugees kreeg bij het eerste doelpunt een staande ovatie. Juventus […] Het bericht Cristiano Ronaldo scoort eerste doelpunten in Serie A verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

23. Lazio Roma geeft Romelu Lukaku en Inter Milaan een ferme tik in de titelstrijd (16/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Lazio Roma heeft de topper in de Serie A gewonnen van Internazionale. Het team van Romelu Lukaku ging met 2-1 de boot in. Door de nederlaag van Inter komt Juventus alleen aan de leiding met drie punten voorsprong, Lazio volgt als tweede nog op een puntje. [naar artikel]