Juventus wint topper tegen Napoli dankzij doelpunten Ronaldo en Dybala

07/04/2021 - 20:45
"Juventus heeft de topper tegen Napoli gewonnen met 2-1 dankzij doelpunten van Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Dries Mertens speelde 75 minuten en kon zijn stempel niet drukken."

1. Juventus wint topper tegen Napoli dankzij doelpunten Ronaldo en Dybala (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft de topper tegen Napoli gewonnen met 2-1 dankzij doelpunten van Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala. Dries Mertens speelde 75 minuten en kon zijn stempel niet drukken. [naar artikel]

2. Na ‘Air’ Ronaldo: 10 doelpunten waarbij Ronaldo de wereld verbaasde (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Cristiano Ronaldo, nu al een legende. Gisteren scoorde de Portugees op indrukwekkende wijze tegen Sampdoria, al was hij daarmee niet aan zijn... [naar artikel]

3. Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio Roma en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. [naar artikel]

4. Cristiano Ronaldo bezorgt Juventus op de valreep zege in topper bij Lazio en al 11 (!) punten voorsprong op Napoli (28/01/2019 - De Standaard)

Juventus heeft de topper op het veld van Lazio Roma op de valreep gewonnen. Cristiano Ronaldo bezorgde de Oude Dame met een penalty twee minuten voor tijd de volle buit. Nochtans was de Italiaanse recordkampioen op het uur op achterstand gekomen door een eigen doelpunt van Emre Can. Juve kwam eerst langszij via een goal van Joao Cancelo, daarna besliste CR7 de partij vanaf de stip. In de stand telt de club uit Turijn nu al 11 punten meer dan Napoli, dat gelijkspeelde tegen Milan. Inter, dat verloor van Torino, volgt al op 19 punten achterstand. [naar artikel]

5. Ook op zijn 36ste kan Cristiano Ronaldo het nog: Juventus verslaat AS Roma in Italiaanse topper (06/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft in de Serie A de derde plaats overgenomen van AS Roma door het onderlinge duel met 2-0 te winnen. Een dag na zijn 36e verjaardag opende Cristiano Ronaldo de score in Turijn. De beslissing viel 20 minuten voor tijd, via een eigen doelpunt van de Braziliaanse verdediger Roger. De ‘Oude Dame’ boekte haar zesde overwinning op rij in alle competities. [naar artikel]

6. Juventus wint Italiaanse topper dankzij geweldige pegel van Cuadrado (05/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft de Italiaanse topper tegen Inter Milaan met het kleinste verschil gewonnen dankzij een geweldige knal van Juan Cuadrado. Ex-Club Brugge-speler Ivan Perisic werd in blessuretijd nog uitgesloten. De Oude Dame loopt zo weer zes punten uit op het Napoli van Dries Mertens. [naar artikel]

7. Ook AS Roma kan Juventus geen punten afsnoepen: ‘Oude Dame’ wint topper met kleinste verschil dankzij treffer van Mandzukic (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft op eigen veld de topper tegen AS Roma gewonnen. De mannen uit Turijn haalden het met 1-0, dankzij een treffer van Mario Mandzukic... [naar artikel]

8. Leider Inter verstevigt zijn grip op de Serie A dankzij kleine zege in topper tegen Juventus (04/02/2024 - Sporza)

In de Serie A heeft Inter de confrontatie met nummer 2 Juventus gewonnen. Een eigen doelpunt van Juve-speler Gatti besliste over de wedstrijd. Dankzij de overwinning sluipen de Nerazzurri 4 punten weg van de eerste achtervolger. [naar artikel]

9. MULTILIVE BUITENLAND: Manchester United wint topper tegen Liverpool met 2-1 dankzij twee goals Rashford en assist Lukaku - Ronaldo in Eibar weer twee keer aan het kanon (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

In België is het wachten tot morgen op actie in de eerste klasse, maar de buitenlandse competities hebben vandaag al heel wat lekkers te bieden.... [naar artikel]

10. Dybala krijgt contractverlenging bij Juventus na twee doelpunten tegen Barcelona (13/04/2017 - Sporza)

Paulo Dybala heeft een nieuw contract getekend bij Juventus. De Argentijn is een van de sterkhouders en zal tot 30 juni 2022 in Turijn blijven. Dat maakte de club vandaag bekend. [naar artikel]