Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Daan (5) en Teun (7) redden oma Ans die plots onwel wordt: “Zo snel mogelijk 112 gebeld”

01/02/2019 - 00:39
"De ‘toppers van het jaar’ worden ze op sociale media al genoemd. De jonge Daan (5) en Teun (7) ten Brink uit 'S-Heerenberg in de Nederlandse..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Daan (5) en Teun (7) redden oma Ans die plots onwel wordt: “Zo snel mogelijk 112 gebeld” (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

De ‘toppers van het jaar’ worden ze op sociale media al genoemd. De jonge Daan (5) en Teun (7) ten Brink uit 'S-Heerenberg in de Nederlandse... [naar artikel]


2. Vrienden blussen brandende jas van KVK-supporter (17) die onwel werd: "Mogelijk onwel geworden door de vele flitsen" (19/12/2019 - Het Nieuwsblad)

De 17-jarige KVK-supporter die woensdag verbrand raakte door Bengaals vuur tijdens de bekermatch in Union werd donderdag verder onderzocht in het ziekenhuis van Kortrijk. G.T. uit Rekkem had tijdens het incident drie kwartier stuiptrekkingen. [naar artikel]


3. Fotograaf wordt onwel en sterft door onverschillige voorbijgangers: pas 9 uur later wordt om hulp gebeld (29/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een 84-jarige man maakte een val in het centrum in Parijs. Pas negen uur later belde iemand om hulp. [naar artikel]


4. De Reuzegommer die Sanda Dia wilde redden: ‘Hij is op straat gaan staan en heeft naar zijn ouders gebeld’ (02/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Hij had veel rijervaring, toch week hij plots uit naar rechts: “Woensdag had hij zijn mama nog gebeld” (23/04/2018 - Het Nieuwsblad)

Een koppel uit Diest is omgekomen bij een zwaar verkeersongeval in het noorden van Wales. Danny Pieraerts (65) en zijn echtgenote Agnes De Schuymer (64) waren op slag dood toen ze met hun motor frontaal botsten op een tegenligger. [naar artikel]


6. Vrouw misnoegd omdat UberEats-koerier plots in haar huis staat: “Hij had niet eens gebeld” (04/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Bestellingen thuis laten leveren: het kan erg makkelijk zijn, maar het kan soms ook tot onaangename verrassingen leiden. Dat beweert toch een Britse vrouw in een TikTok-video die al meer dan 300.000 keer werd bekeken. “Plots stond de UberEats-koerier in mijn huis, zonder dat hij aan de deur had gebeld of geklopt.” [naar artikel]


7. Omstanders redden man die onwel werd van gewisse dood op treinsporen (12/02/2019 - Het Nieuwsblad)

Dinsdagochtend hebben omstanders in het station in Zottegem mogelijk het leven gered van een man die onwel werd en op de sporen terechtkwam. Het incident deed zich voor omstreeks 7.30 uur op perron drie. Nadat de man op de sporen was beland, snelden onmiddellijk enkele omstanders te hulp. Ze trokken hem met man en macht van de sporen. Net op tijd, want niet veel later reed de trein richting Brussel het station binnen. De man kwam er naar verluidt met de schrik af. [naar artikel]


8. Man (62) wordt onwel, kan wagen nog aan de kant zetten, maar overlijdt in auto: “Echtgenote en voorbijgangers konden hem niet meer redden” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In het centrum van Ieper is donderdagnamiddag een 62-jarige man uit de stad om het leven gekomen. [naar artikel]


9. Zorgwekkend fenomeen in nachtleven waait over naar ons land: feestgangers voelen plots prik en worden onwel (01/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het nachtleven is in de ban van een schrikwekkende trend. Meerdere getuigenissen uit het Brusselse spreken over “een prik” die ze plots voelen, waarna misselijkheid of zelfs een black-out volgt. Soortgelijke verhalen kwamen ook al uit Frankrijk. Klachten voor aanranding zijn bij ons nog niet bekend. Maar het fenomeen baart wel zorgen. “Er bestaan effectief stoffen die zo snel na injectie kunnen werken,” weet toxicoloog Jan Tytgat (KUL). [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!