02/02/2019 - 22:23
"Racing Genk heeft zich herpakt, maar kroop door het oog van de naald op de Freethiel. Samatta en Pozuelo stelden na een zwakke eerste helft orde op..."

1. Met dank aan Pozuelo: Genk vermijdt nieuw puntenverlies en buigt achterstand na rust om (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft zich herpakt, maar kroop door het oog van de naald op de Freethiel. Samatta en Pozuelo stelden na een zwakke eerste helft orde op... [naar artikel]

2. Met dank aan Pozuelo: Genk vermijdt nieuw puntenverlies en buigt achterstand op de Freethiel na rust om (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO. Met dank aan Pozuelo: Genk vermijdt nieuw puntenverlies en buigt achterstand op de Freethiel na rust om (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

4. Liverpool vermijdt nieuw puntenverlies met knappe goal in extra tijd (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft voor de derde keer op rij gewonnen in de Premier League. De Reds wonnen met 2-1 tegen Aston Villa, dankzij een doelpunt van Trent Alexander-Arnold in blessuretijd. Liverpool wordt -voorlopig- vierde in de Premier League. [naar artikel]

5. Real Madrid vermijdt pas in absolute slotfase nieuw puntenverlies tegen Vallecano (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft in eigen huis met 2-1 gewonnen van Rayo Vallecano. De Koninklijke slikte een late gelijkmaker, maar hield dankzij Rodrygo toch de drie punten thuis. Thibaut Courtois stond de hele wedstrijd tussen de palen. [naar artikel]

6. Degryse: "Was je een type Berge of Pozuelo?" Stuivenberg: "Pozuelo, maar sneller" (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Albert Stuivenberg vs Marc Degryse. Anderhalf uur lang pingpongde onze huisanalist met de Rotterdamse coach van Racing Genk. Over de hel van [naar artikel]

7. Van 'Pozo-dinges' tot Don Pozuelo: ook TD De Condé van Racing Genk zag rendement van Pozuelo spectaculair stijgen (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Van ‘Pozo-dinges’, de onbekende Spanjaard, tot ‘Don Pozuelo’. De evolutie van Alejandro Pozuelo (27) is indrukwekkend, TD Dimitri de Condé maakte... [naar artikel]

8. Leicester vermijdt met dank aan assist Tielemans op de valreep puntenverlies tegen Brighton (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft in de slotfase nieuw puntenverlies in de Premier League kunnen vermijden. De Foxes, met Rode Duivels Youri Tielemans en Timothy Castagne de hele wedstrijd op het veld, wonnen met 1-2 bij Brighton. [naar artikel]

9. Arsenal, met anonieme Trossard in de basis, vermijdt puntenverlies tegen Aston Villa dankzij lucky goal (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een lucky goal van Jorginho vermeed Arsenal puntenverlies tegen Aston Villa. Zijn trap ging via de rug van keeper Martínez in doel. Een anonieme Leandro Trossard stond ruim een uur in de basis. Manchester City kan straks opnieuw langszij komen. [naar artikel]

10. Ook Barcelona vermijdt puntenverlies in extra tijd dankzij hattrick Ferran Torres (21/01/2024 - Sporza)

Net als Real Madrid heeft Barcelona in de extra tijd puntenverlies kunnen ontlopen. Real Betis had een 0-2-voorsprong van de Catalanen uitgewist, maar Ferran Torres maakte zijn hattrick compleet in de 92e minuut. [naar artikel]