Nieuwe dreun voor Lokeren: rode lantaarn in absolute slotfase onderuit in Kortrijk

02/02/2019 - 22:39
"Lokeren heeft nog maar eens een opdoffer van jewelste te verwerken gekregen. De Waaslanders kwamen op slag van rust op achterstand tegen Kortrijk, maar hingen na de rust de bordjes gelijk. Lokeren leek een punt mee naar huis te pakken, maar in de 94e minuut slikte het nog de 2-1. "

1. Nieuwe dreun voor Lokeren: rode lantaarn in absolute slotfase onderuit in Kortrijk (02/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Lokeren heeft nog maar eens een opdoffer van jewelste te verwerken gekregen. De Waaslanders kwamen op slag van rust op achterstand tegen Kortrijk, maar hingen na de rust de bordjes gelijk. Lokeren leek een punt mee naar huis te pakken, maar in de 94e minuut slikte het nog de 2-1. [naar artikel]

2. Castagne pakt punt in absolute slotfase, Januzaj gaat onderuit met Sociedad (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Fiorentina en Atalanta Bergamo hebben zondagavond de zesde speeldag van de Italiaanse Serie A afgesloten met een 1-1 gelijkspel. De gelijkmaker van Atalanta viel pas in de absolute slotseconden van de wedstrijd. Timothy Castagne speelde bij Atalanta de hele wedstrijd. [naar artikel]

3. Charleroi gaat in absolute slotfase met de zege lopen bij KV Kortrijk en doet nog mee voor play-off 1 (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft zaterdagavond KV Kortrijk geklopt met 1-2. De Kortrijkzanen waren vroeg in de tweede helft op voorsprong gekomen dankzij een goal van Imoh Ezekiel, maar een penalty van Ryoto Morioka bracht de Zebra’s weer op gelijke hoogte. Daarna drong de thuisploeg nog flink aan, maar in de 94ste minuut schonk invaller Jérémy Perbet de bezoekers zowaar nog de volle buit. Charleroi komt samen met AA Gent en Anderlecht op de zesde plek. [naar artikel]

4. Geen nieuwe nederlaag voor KV Kortrijk: doelman Vandenberghe kopt in de absolute slotfase de gelijkmaker tegen de touwen (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eupen leek op weg naar een gouden driepunter, maar Tom Vandenberghe redde in de absolute slotfase een punt voor KV Kortrijk. De doelman van de West-Vlamingen ging mee op hoekschop en kopte de gelijkmaker tegen de netten. [naar artikel]

5. Geen nieuwe nederlaag voor KV Kortrijk: doelman Vandenberghe kopt in absolute slotfase gelijkmaker binnen (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

6. Charleroi lijkt gered: Dari bezorgt Zebra’s in absolute slotfase cruciale zege tegen KV Kortrijk (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een late treffer van centrale verdediger Achraf Dari trok Charleroi aan het langste eind in het Guldensporenstadion. De troepen van Rik De Mil zijn zo goed als zeker van het behoud. Voor KV Kortrijk lijken de barragewedstrijden het hoogst haalbare. [naar artikel]

7. LIVEBLOG KV KORTRIJK-OHL (16u). Pakt rode lantaarn Kortrijk ook in kelderkraker broodnodige zege? (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rode lantaarn KV Kortrijk tankte vorig weekend vertrouwen met een zege op het veld van Standard. Pakken de West-Vlamingen ook tegen OHL, de voorlaatste in de stand, de drie punten? Volg de kelderkraker in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVEBLOG KV KORTRIJK-OHL. Pakt rode lantaarn Kortrijk ook in kelderkraker broodnodige zege? (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. AA Gent incasseert nieuwe dreun bij rode lantaarn in onwaarschijnlijke slotfase (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent is na de Europese dreun van tegen Shakhtar Donetsk vanavond opnieuw tegen een oplawaai aangelopen. De Buffalo's leken in Eupen op weg [naar artikel]

10. Jupiler Pro League – Eupen graait in slotfase puntje mee uit Charleroi en geeft rode lantaarn door aan Oostende (14/10/2017 - Metro)

Eupen heeft zaterdagavond 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Charleroi op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Amara Baby bracht Charleroi tot twee keer toe op voorsprong, maar Eupen wist evenveel keer terug te vechten. Eupen geeft dankzij het gelijkspel de rode lantaarn opnieuw door aan Oostende. In een saaie aanvangsfase kon Eupen aanvankelijk […] [naar artikel]