BusinessAM

02/02/2019 - 22:56
" Racing Genk heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-2 zege bij Waasland-Beveren. De competitieleider had het lang moeilijk tegen de Waaslanders, maar na rust braken Samatta en Pozuelo de ban. Genk telt door de zege in de tussenstand voorlopig negen punten voorsprong op eerste achtervolger Antwerp en tien op […] Het bericht Jupiler Pro League – Racing Genk pakt op de valreep de drie punten bij Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Racing Genk pakt op de valreep de drie punten bij Waasland-Beveren (02/02/2019 - Metro)

Racing Genk heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-2 zege bij Waasland-Beveren. De competitieleider had het lang moeilijk tegen de Waaslanders, maar na rust braken Samatta en Pozuelo de ban. Genk telt door de zege in de tussenstand voorlopig negen punten voorsprong op eerste achtervolger Antwerp en tien op […] Het bericht Jupiler Pro League – Racing Genk pakt op de valreep de drie punten bij Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren houdt op de valreep een punt thuis tegen Club Brugge (11/02/2018 - Metro)

Club Brugge heeft vandaag de voetbalnamiddag geopend met een 1-1 gelijkspel bij Waasland-Beveren. Hans Vanaken bracht de Bruggelingen een kwartier voor tijd op voorsprong, maar een eigen doelpunt van Jordy Clasie in toegevoegde tijd zorgde toch nog voor onnodig Brugs puntenverlies. De Bruggelingen vergroten in de tussenstand hun voorsprong op eerste achtervolger Charleroi voorlopig tot […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht ontloopt op de valreep nederlaag tegen Westerlo (20/07/2018 - Metro)

RSC Anderlecht heeft vrijdag zijn voorlaatste oefenwedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Paars-wit speelde op het veld van 1B-club KVC Westerlo 2-2 gelijk. Hein Vanhaezebrouck bracht een experimenteel elftal aan de aftrap met de eerste basisplaats voor Zakaria Bakkali. De Belgische recordkampioen begon het sterkst tegen een Westerlo op volle kracht, maar kwam halverwege […] Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht ontloopt op de valreep nederlaag tegen Westerlo verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Standard pakt op de valreep de volle buit in Eupen (23/11/2019 - Metro)

Standard heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League geopend met een late zege bij Eupen. De Rouches wonnen met 1-2 dankzij een treffer van Samuel Bastien, drie minuten in blessuretijd. Standard springt door de overwinning voorlopig opnieuw over Gent naar de tweede plaats, op zes punten van leider Club Brugge. Standard nam van […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard pakt op de valreep de volle buit in Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Pozuelo bezorgt Racing Genk de drie punten tegen KV Mechelen (26/08/2017 - Metro)

Racing Genk heeft zaterdagavond op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League met 1-0 (rust: 1-0) gewonnen van KV Mechelen. Draaischijf Alejandro Pozuelo scoorde na 38 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd en bezorgde de Genkse fans zo de eerste thuiszege van het seizoen. Na de pauze was het de wedstrijdleiding die een […] [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Racing Genk verhuurt José Naranjo aan Leganes (01/09/2017 - Metro)

Racing Genk heeft een oplossing gevonden voor zijn overbodige spits José Naranjo. De Spaanse aanvaller wordt het komende seizoen uitgeleend aan CD Leganes. Dat maakten de Limburgers vrijdag bekend. De Spaanse eersteklasser bedong ook een aankoopoptie. De 23-jarige Naranjo streek in januari neer in Genk, dat hem had weggeplukt bij Celta de Vigo. Voor de […] [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Racing Genk dwingt 3-3 gelijkspel af in Eupen (30/09/2017 - Metro)

Eupen en Racing Genk hebben 3-3 (rust: 2-0) gelijkgespeeld in de eerste zaterdagavondwedstrijd van de negende speeldag in de Jupiler Pro League. Nochtans zag het er voor de Genkenaars en hun coach Albert Stuivenberg lange tijd niet goed uit aan de Kehrweg, waar ze na doelpunten van Siebe Blondelle (12.) en Akram Afif (40.) tegen […] [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Racing Genk-Lokeren eindigt op brilscore (04/11/2017 - Metro)

Racing Genk en Lokeren hebben zaterdag 0-0 gelijkgespeeld op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League. In de Luminus Arena serveerden beide teams een flauwe eerste helft, met aan beide zijden een grote kans. Lokeren-middenvelder Kehli dwong Vukovic tot een knappe redding, aan de overkant onderscheidde Verhulst zich op een kopbal van Genk-aanvaller Ingvartsen. […] [naar artikel]

9. Jupiler Pro League – Racing Genk knokt zich naar driepunter bij Zulte Waregem (19/11/2017 - Metro)

Racing Genk heeft vandaag op de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League de volle buit gepakt in het Regenboogstadion. Een vroeg doelpunt van Alejandro Pozuelo volstond voor de zege tegen Zulte Waregem. Genk klimt in de stand voorlopig naar de zesde plaats. Zulte Waregem, dat zijn zesde nederlaag in zeven wedstrijden leed, is in […] [naar artikel]