Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

VS hebben nieuwe VN-ambassadrice

23/02/2019 - 01:59
"Donald Trump, de president van de Verenigde Staten, heeft vrijdag diplomate Kelly Knight Craft benoemd als ambassadrice van de VS bij de Verenigde..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwe Duitse regering heeft nog voor de start eerste rel al beet: "Uitkeringstrekkers hebben alles wat ze nodig hebben in het leven" (12/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Woensdag legt de nieuwe Duitse 'Grote Coalitie' de eed af in het parlement, maar vandaag al ligt een nieuwbakken lid van de regering van CDU, CSU... [naar artikel]


2. Mag je niet gemist hebben deze week: de Kempen hebben er een nieuwe hotspot bij & krijg een gratis bol ijs in het hele land (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]


3. We hebben een gigantische voorraad nieuwe mensen nodig die dit collectieve covid-trauma nooit hebben meegemaakt (04/04/2021 - De Morgen)

Katrin Swartenbroux helpt een lezer met een issue. [naar artikel]


4. Eddy Merckx lyrisch over Tadej Pogacar: “Ze hebben renners al vaak de nieuwe Merckx genoemd, maar nu hebben we hem gevonden” (12/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Eddy Merckx is fan van Tadej Pogacar. De Kannibaal stak in een interview met Tuttobiciweb de loftrompet af over de Sloveense tweevoudige Tourwinnaar. [naar artikel]


5. De Russen lijken willekeur tot nieuwe tactiek te hebben gemaakt: ‘Ze hebben geen regels voor waar ze aanvallen’ (14/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. KIJK LIVE. Nieuwe Apple Watch en nieuwe iPads maar voorlopig geen nieuwe iPhone. Apple stelt zijn nieuwe producten voor (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Om 19.00 uur houdt Apple een persconferentie om zijn nieuwe producten aan te kondigen. September is traditioneel de maand waarin het bedrijf zijn... [naar artikel]


7. KIJK LIVE. Nieuwe Apple Watches en nieuwe iPads maar voorlopig geen nieuwe iPhone. Apple stelt zijn nieuwe producten voor (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Om 19.00 uur houdt Apple een persconferentie om zijn nieuwe producten aan te kondigen. September is traditioneel de maand waarin het bedrijf zijn... [naar artikel]


8. Nieuwe plannen, nieuwe coach, nieuwe heimat: zo ziet de nieuwe uitvalsbasis van olympisch kampioene Nafi Thiam eruit (26/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Nieuwe plannen, nieuwe coach, nieuwe heimat: geen Belgische kerst voor Nafi Thiam (28), wel een Zuid-Afrikaanse. In het Coetzenburg Stadium onder de Zuid-Afrikaanse zon en de bergen op de achtergrond stoomt de olympische en wereldkampioene zich klaar voor 2023. Dit is de nieuwe thuis van Thiam. [naar artikel]


9. ‘Nieuwe wegen, nieuwe bedrijven, nieuwe creatieve hubs’: dertig jaar na de genocide wil de nieuwe generatie dat we anders over Rwanda praten (30/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Nieuwe technologieën, nieuwe regels: je job zal waarschijnlijk verdwijnen, maar het leven wordt zo goedkoop dat je er misschien geen meer nodig zal hebben (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De technologie gaat zo snel vooruit dat er radicale veranderingen op til zijn in onze maatschappij en dat zouden we de komende jaren al kunnen [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!