"Bijna een kwarteeuw geleden begon het voor Sinan Bolat (30) allemaal bij RC Genk. Morgen keert hij er voor de zevende keer terug. Tot dusver wist..."

1. Bolat heeft geen probleem met ‘de Antwerpse stijl’: “Beter zó dan met mooi voetbal onderaan staan” (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bijna een kwarteeuw geleden begon het voor Sinan Bolat (30) allemaal bij RC Genk. Morgen keert hij er voor de zevende keer terug. Tot dusver wist... [naar artikel]

2. Onwaarschijnlijk! Bodart gaat Bolat achterna en scoort op Sclessin in slotseconden: “Ik stond achter de goal toen Bolat het deed” (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Standard mag een spandoek omhoog hangen op Sclessin. ‘Merci, Arnaud.’ De doelman behoedde zijn ploeg voor de nederlaag tegen Eupen met een paar cruciale reddingen. En hij scoorde de gelijkmaker in de slotseconden. [naar artikel]

3. En plots heeft Anderlecht een probleem: onze chef voetbal ziet hoe paars-wit in één week van ‘voetbal voor het publiek’ naar een ‘voetbaldrama’ ging (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Van al het goede over Anderlecht – hun voetbal, de vele kansen in elke wedstrijd – bleef in Moeskroen niets meer over. Een voetbaldrama, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert. De gelijkmaker in de blessuretijd was maar een doekje voor het bloeden. [naar artikel]

4. En plots heeft Anderlecht een probleem: onze chef voetbal ziet hoe paars-wit in één week van ‘voetbal voor het publiek’ naar ‘voetbaldrama’ ging (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE: Debaty vervangt de geschorste Bolat onder de Antwerpse lat (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Ref: Nicolas Laforge Guldensporenstadion Kortrijk is in de reguliere competitie aan een sterke opmars bezig [naar artikel]

6. VIDEO. Had de elleboogstoot van Bolat rood verdiend? Ook Antwerpse gelijkmaker was discutabel, kijk en oordeel zelf (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend wedstrijdbegin in het duel tussen Antwerp en Sint-Truiden. Na iets meer dan vijf minuten wedstrijd plukte thuisdoelman Sinan Bolat een... [naar artikel]

7. Transferupdate van de Antwerpse clubs: Frey (Antwerp) en Bolat (Westerlo) naar Turkije? (05/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Tot en met morgen (6 september) hebben de Belgische clubs nog om inkomende transfers te doen. Een kort overzicht van de hangende transferdossiers van de profclubs uit onze provincie. [naar artikel]

8. Brusselt bengelt onderaan in Europese hoofdstedenlijst (07/09/2016 - De Tijd)

12:12 87 procent van de Brusselaars zijn tevreden met het leven in hun hoofdstad. Dat klinkt goed, maar Brussel scoort daarmee ondermaats in een Europese ranglijst. [naar artikel]