Matig Anderlecht klopt tien Mechelaars

26/10/2016 - 22:40
"Echt overtuigend was het niet, maar Anderlecht heeft wel KV Mechelen opzij gezet op de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Dankzij een doelpunt van de onvermijdelijke Lukasz Teodorczyk en een discutabele penalty van Tielemans won paars-wit met 2-0. Davy Roef redde vroeg in de wedstrijd een penalty van KV Mechelen, dat kort voor rust met tien verder moest na rood voor Bjelica."

1. Matig Anderlecht klopt tien Mechelaars (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Echt overtuigend was het niet, maar Anderlecht heeft wel KV Mechelen opzij gezet op de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Dankzij een doelpunt van de onvermijdelijke Lukasz Teodorczyk en een discutabele penalty van Tielemans won paars-wit met 2-0. Davy Roef redde vroeg in de wedstrijd een penalty van KV Mechelen, dat kort voor rust met tien verder moest na rood voor Bjelica. [naar artikel]

2. Twee op negen: Anderlecht geraakt ook niet voorbij tien Mechelaars (09/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Alweer een ontgoocheling voor RSC Anderlecht. Ondanks een rode kaart voor bezoekend doelman Yannick Thoelen kort voor de pauze, geraakten de Brusselaars niet over de Mechelse muur. Nul-nul en een rist frustraties in het paars-witte kamp, ondanks een flitsende start van de thuisploeg. KV Mechelen blijft na drie wedstrijden ongeslagen, Anderlecht wist nog niet te winnen. [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Tien Mechelaars houden Anderlecht in bedwang (09/08/2019 - Metro)

RSC Anderlecht heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Op een 1-2 nederlaag tegen Oostende en een 0-0 gelijkspel in Moeskroen volgde vrijdag een 0-0 gelijkspel tegen KV Mechelen. Mechelen speelde een volledige helft met tien. Doelman Yannick Thoelen werd in de blessuretijd van de eerste helft uitgesloten nadat hij de […] Het bericht Jupiler Pro League – Tien Mechelaars houden Anderlecht in bedwang verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Tien Mechelaars blijven steken op scoreloos gelijkspel tegen KV Kortrijk (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en KV Kortrijk hebben 0-0 gelijkgespeeld op de derde speeldag van de Jupiler Pro League. De Kerels stonden nochtans ruim tachtig minuten met een mannetje meer na een vroege rode kaart voor Nils Schouterden, maar konden dat niet uitbuiten. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

5. Zelfs tegen tien Mechelaars lukt het niet voor Oostende (11/09/2017 - De Morgen)

Betreurenswaardig, dat is de situatie van KV Oostende op dit moment. Zelfs met een man meer en de voorsprong op zak liet de kustploeg in Mechelen zijn eerste zege ontglippen. [naar artikel]

6. PEILING. Zeven op de tien Mechelaars vinden dat volgend bestuur moet besparen (08/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

De stadsschuld in Mechelen is de hoogste van alle Vlaamse centrumsteden. In onze peiling geven zeven op de tien inwoners aan dat de stad een verdere toename van de schulden koste wat het kost moet voorkomen. Hoe gaan de politici dat aanpakken? [naar artikel]

7. LIVE. Vanaken zorgt voor forfaitcijfers, tien Mechelaars snakken naar het einde (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Ref: Nicolas Laforge • AFAS Stadion [naar artikel]

8. Club demonstreert tegen tien Mechelaars (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)