"• AFC Bournemouth - Manchester City • 29ste speeldag Premier League • Dean Court • Aftrap: 16u"

1. LIVE. De Bruyne speelt, Kompany zit op de bank: legt Bournemouth Man City iets in de weg? (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• AFC Bournemouth - Manchester City • 29ste speeldag Premier League • Dean Court • Aftrap: 16u [naar artikel]

2. LIVEBLOG PL: Maken De Bruyne en Kompany ook brandhout van Bournemouth? (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na het spektakelstuk tussen Arsenal en Liverpool (3-3) heeft speeldag 19 in de Premier League vandaag nog een pak affiches voorgeschoteld.... [naar artikel]

3. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY (18u30). Speelt De Bruyne, die stramheid ondervond rond hamstring? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Staat Kevin De Bruyne vanavond aan de aftrap tegen Bournemouth? Afgelopen week bleef hij alvast op de bank. “Stramheid en spierstijfheid in de zone rond de hamstring”, duidt Pep Guardiola. “Hij is niet geblesseerd, maar ik weet nog niet of hij 100% is.” De staff volgt de situatie verder op, De Bruyne zal wel mee afreizen naar Bournemouth. Volg de ontwikkelingen hieronder. [naar artikel]

4. LIVE. Houdt City met Kompany op de bank schietoefeningen tegen Bournemouth? (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u • Veertiende speeldag Premier League • Etihad Stadium • City met 35/39 nog steeds ongeslagen [naar artikel]

5. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY (16u). Pakt Kompany belangrijke punten tegen rechtstreekse tegenstander onderin? (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Belangrijk duel voor Burnley en Vincent Kompany, want ‘The Clarets’ gaan op bezoek bij Bournemouth, een rechtstreekse tegenstander in de strijd om het behoud. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

6. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY. Pakt Kompany belangrijke punten tegen rechtstreekse tegenstander onderin? (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY. Kompany gaat rusten bij 1-1-gelijkspel: Taylor brengt Burnley knap op voorsprong, maar gaat erna in de fout (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley en Vincent Kompany komen al vroeg in de eerste helft op voorsprong na een volley van Charlie Taylor. Diezelfde Taylor gaat erna in de fout en verliest de bal op zijn eigen helft. Semenyo twijfelt niet en maakt er 1-1 van. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

8. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY. Van hemel naar hel voor Kompany: Jay Rodriguez scoort gelijkmaker, VAR heeft meer dan vijf minuten nodig om doelpunt af te keuren (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley en Vincent Kompany komen al vroeg in de eerste helft op voorsprong na een volley van Charlie Taylor. Diezelfde Taylor gaat erna in de fout en verliest de bal op zijn eigen helft. Semenyo twijfelt niet en maakt er 1-1 van. In de tweede helft komt Burnley niet aan voetballen toe. Billing zorgt met een fantastische lob voor de verdiende 2-1. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

9. LIVE (16u): Denderen De Bruyne en City voort tegen Bournemouth? (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

City los op kop De Bruyne opnieuw in glansrol? Negentiende speeldag Ref: Mike Jones [naar artikel]

10. LIVE. De Bruyne moet in Bournemouth naar de kant met hamstringblessure (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)