09/03/2019 - 16:37
"Guangzhou R&F en Dalian Yifang hebben zaterdag op de tweede speeldag in de Chinese Super League de punten in een doelpuntenrijke wedstrijd gedeeld: 3-3. Man van de match was ongetwijfeld Yannick Carrasco. Hij blonk bij de bezoekers uit met twee doelpunten (waaronder een strafschop) en een assist, waarmee hij een voet in elk doelpunt van Dalian had. Bij de thuisploeg maakte Mousa Dembélé de volledige wedstrijd vol, net als Carrasco bij de bezoekers."

1. Yannick Carrasco scoort twee keer en geeft assist tegen team van Mousa Dembélé, maar Belgen delen de punten (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Guangzhou R&F en Dalian Yifang hebben zaterdag op de tweede speeldag in de Chinese Super League de punten in een doelpuntenrijke wedstrijd gedeeld: 3-3. Man van de match was ongetwijfeld Yannick Carrasco. Hij blonk bij de bezoekers uit met twee doelpunten (waaronder een strafschop) en een assist, waarmee hij een voet in elk doelpunt van Dalian had. Bij de thuisploeg maakte Mousa Dembélé de volledige wedstrijd vol, net als Carrasco bij de bezoekers. [naar artikel]

2. Yannick Carrasco deelt assist uit en pakt een punt met Dalian Yifang (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Dalian Yifang heeft zaterdag 2-2 gelijkgespeeld tegen Chongqing Lifan op de vijfde speeldag in de Chinese voetbalcompetitie. Yannick Carrasco leverde de assist af bij Nicolas Gaitan voor het tweede doelpunt van Dalian. [naar artikel]

3. Yannick Carrasco helpt Dalian Yifang met doelpunt en assist aan gelijkspel (23/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Dalian Yifang heeft zaterdag op de 28e speeldag in de Chinese Super League thuis 3-3 gelijkgespeeld tegen Hebei. Yannick Carrasco was goed voor een doelpunt en een assist. [naar artikel]

4. Yannick Carrasco helpt Atlético Madrid met assist aan zege tegen Elche (19/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Koploper Atlético Madrid heeft zaterdag een 3-1 zege geboekt tegen Elche in La Liga. Yannick Carrasco, die goed was voor een assist, stond bij Atlético 66 minuten op het veld. [naar artikel]

5. Yannick Carrasco helpt Atlético Madrid met goal en assist mee aan forfaitzege (18/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid liet de laatste weken aardig wat van zijn pluimen in de Spaanse titelstrijd, maar lijkt net op tijd de rug te rechten. Kind van de rekening in La Liga was zondag Eibar, dat een 5-0 pandoering om de oren kreeg. [naar artikel]

6. Yannick Carrasco geeft assist, maar verliest belangrijke wedstrijd in Spaanse titelstrijd (26/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Atletico Madrid heeft zondag een pijnlijke 2-1 nederlaag geleden op het veld van Athletic Club in een wedstrijd van de 32e speeldag in de Spaanse Liga. [naar artikel]

7. Assist Yannick Carrasco helpt Atlético aan zege tegen Osasuna (20/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft zaterdagavond zijn partij tegen Osasuna op de veertiende speeldag in La Liga winnend afgesloten (1-0). Atlético, met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen, vond pas drie minuten voor tijd een gaatje in de bezoekende defensie via Felipe. Man in vorm Carrasco leverde de assist af. [naar artikel]

8. Yannick Carrasco helpt Atlético Madrid met assist aan zege tegen Rayo Vallecano (10/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Yannick Carrasco stond zondag in de basis bij Atletico Madrid, dat op de 28e speeldag met 1-2 ging winnen bij Rayo Vallecano. In de 24e minuut leverde de Rode Duivel de assist voor de 0-2. Mario Hermoso was afwerker van dienst. Twee minuten eerder had Nahuel Molina de score geopend. Vijf minuten voor tijd maakte Francisco Garcia het nog spannend. Vallecano stond toen nochtans met een man minder, na rood voor Florian Lejeune (62e). [naar artikel]

9. Goal en assist van Yannick Carrasco helpen Atlético aan nieuwe riante zege en tweede plaats in Spanje (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Ploeg in vorm Atlético Madrid heeft woensdag op de 33e speeldag in La Liga met 5-1 gewonnen van het Cadiz van ex-Genkenaar Théo Bongonda, de nummer vijftien in de stand. [naar artikel]

10. Yannick Carrasco al meteen beslissend voor Al-Shabaab: Rode Duivel bezorgt nieuwe werkgever eerste competitiezege met assist bij debuut (15/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Yannick Carrasco heeft vrijdagavond een goede beurt gemaakt in zijn eerste wedstrijd voor Al-Shabaab. Op de zesde speeldag van de Saudi Pro League bezorgde hij zijn nieuwe werkgever een eerste zege van het seizoen met de assist voor het winnende doelpunt. [naar artikel]