Gazet van Antwerpen

Antwerp - Charleroi: bekijk hier de spelersbeoordelingen

10/03/2019 - 20:14
"Antwerp heeft zondagavond in eigen huis niet kunnen winnen van Charleroi. Het werd 1-2. Baby bracht de Great Old halverwege de eerste helft op voorsprong, maar Osimhen maakte via een penalty al snel gelijk. Refaelov miste vlak na rust een strafschop en Bruno bezorgde de bezoekers een kwartier voor tijd het winnende doelpunt. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Antwerpspelers."

1. Antwerp - Charleroi: bekijk hier de spelersbeoordelingen (10/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zondagavond in eigen huis niet kunnen winnen van Charleroi. Het werd 1-2. Baby bracht de Great Old halverwege de eerste helft op voorsprong, maar Osimhen maakte via een penalty al snel gelijk. Refaelov miste vlak na rust een strafschop en Bruno bezorgde de bezoekers een kwartier voor tijd het winnende doelpunt. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Antwerpspelers. [naar artikel]

2. Spelersbeoordelingen na Charleroi-Antwerp: drie uitblinkers bij de Great Old (29/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft de nieuwe voetbalcompetitie uitstekend ingezet. De Great Old haalde het met 0-1 op het veld van Charleroi dankzij een goal van Yatabaré. Bekijk hier onze beoordelingen van de Antwerpspelers. [naar artikel]

3. De spelersbeoordelingen na Antwerp - Charleroi: merci, Dieu! (26/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het is officieel: Antwerp mag volgend seizoen aantreden in de voorrondes van de Europa League. De Great Old keek nochtans al vroeg aan tegen een dubbele achterstand, maar dankzij doelpunten van Refaelov en tweemaal Mbokani kon het alsnog zegevieren tegen Charleroi: 3-2. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

4. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen na Roeselare - Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. Bekijk hier de onze spelersbeoordelingen van de Mannekes. [naar artikel]

5. KVM naar bekerfinale: bekijk hier onze spelersbeoordelingen (29/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen zakt op 1 mei af naar het Koning Boudewijnstadion om er de finale van de Beker van België te spelen. In een duel tussen tweedeklassers won Malinwa de terugmatch van de halve finale op bezoek bij Union met 1-2, nadat de heenwedstrijd op 0-0 was geëindigd. Bekijk hier onze beoordelingen van de KVM-spelers. [naar artikel]

6. De spelersbeoordelingen na STVV-Antwerp: rechtsback valt door de mand bij Antwerp (23/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het was zaterdag geen positieve dag voor de Antwerpse voetbalclubs. Beerschot Wilrijk verloor in eigen huis van Lommel en Waasland-Beveren kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Charleroi. Ook Antwerp moest een verlies slikken, het verloor met 2-0 van STVV. Dit zijn onze bevindingen van het rood-witte legioen. [naar artikel]

7. Antwerp geeft voorsprong uit handen op Sclessin: hier zijn onze spelersbeoordelingen (30/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp is de allereerste campagne in Play-off 1 begonnen met een zuur verlies: 3-1. Nochtans tekende Dieumerci Mbokani tegen zijn ex-ploeg voor het openingsdoelpunt, maar in de tweede helft ging een sterker Standard er alsnog op en over. Hier zijn onze beoordelingen van The Great Old. [naar artikel]

8. Onze spelersbeoordelingen na STVV - Charleroi: “Zebra’s à la Bolinaise” (24/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Het 95-jarige STVV boekte een dik verdiende overwinning tegen Charleroi. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

9. Onze spelersbeoordelingen na Charleroi - KRC Genk: “Pozuelo haalde opnieuw een aanvaardbaar niveau” (03/03/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kwam zaterdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel in Charleroi. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

10. “Onzichtbaar en ontgoochelend”: dit zijn onze spelersbeoordelingen na Charleroi-STVV (04/05/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft zaterdagavond met 2-0 verloren op het veld van Charleroi. Door die nederlaag zijn de Kanaries hun leidersplaats in play-off 2A kwijt aan de Zebra’s. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]