BusinessAM

10/03/2019 - 20:51
" Leider Racing Genk heeft zondag op de 29e en tevens voorlaatste speeldag in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League in eigen huis met het kleinste verschil (1-0) gewonnen van rode lantaarn Lokeren. De Limburgers behouden zo een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Club Brugge, dat een zondagswandeling hield in Eupen (0-4). […] Het bericht Jupiler Pro League – Genk komt met de schrik vrij tegen Lokeren en houdt Club Brugge op zes punten verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Genk komt met de schrik vrij tegen Lokeren en houdt Club Brugge op zes punten (10/03/2019 - Metro)

Leider Racing Genk heeft zondag op de 29e en tevens voorlaatste speeldag in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League in eigen huis met het kleinste verschil (1-0) gewonnen van rode lantaarn Lokeren. De Limburgers behouden zo een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Club Brugge, dat een zondagswandeling hield in Eupen (0-4). […] Het bericht Jupiler Pro League – Genk komt met de schrik vrij tegen Lokeren en houdt Club Brugge op zes punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Club Brugge rekent snel af met Lokeren (10/12/2017 - Metro)

Club Brugge heeft zondag met 3-1 (rust: 3-0) gewonnen van Sporting Lokeren op de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League. De competitieleider startte in eigen huis furieus en na 24 minuten was de wedstrijd dan ook al gespeeld met een 3-0 stand. Hans Vanaken had na twee minuten de score geopend, Benoît Poulain (11.) […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Tormin bezorgt Cercle Brugge in het slot verdiende overwinning tegen Lokeren (04/08/2018 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdagavond op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League in extremis de drie punten thuisgehouden tegen Sporting Lokeren (3-2). De thuisploeg kwam via Gianni Bruno (4. en 7.) al vroeg op een dubbele voorsprong, maar Lokeren kon – tegen de gang van het spel in – nog gelijkmaken dankzij doelpunten van […] Het bericht Jupiler Pro League – Tormin bezorgt Cercle Brugge in het slot verdiende overwinning tegen Lokeren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Club Brugge neemt pas in extra tijd afstand van Lokeren (14/09/2018 - Metro)

Club Brugge heeft vrijdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League een erg nipte en late 2-1 zege behaald tegen Lokeren. Jelle Vossen scoorde diep in de extra tijd de winning goal op strafschop. Dinsdag ontmoet Club Borussia Dortmund in de Champions League. Lokeren had in Jan Breydel een snelle voorsprong te pakken. […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge neemt pas in extra tijd afstand van Lokeren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Lokeren gaat onderuit in Eupen, Waasland-Beveren en Cercle Brugge spelen gelijk (19/01/2019 - Metro)

Rode lantaarn Sporting Lokeren heeft zaterdagavond een slechte zaak gedaan in de degradatiestrijd. De ploeg van Trond Sollied verloor met 4-1 op het veld van Eupen. Door het verlies blijft Lokeren de rode lantaarn in 1A op drie punten van Moeskroen, de nummer 15 die zondagavond KV Oostende ontvangt. Eupen komt naast Kortrijk op een […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren gaat onderuit in Eupen, Waasland-Beveren en Cercle Brugge spelen gelijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Club Brugge komt tegen Lokeren vrij met de schrik: strafschop in extra tijd beslist turbulente wedstrijd (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Dinsdag mag Club Brugge aantreden in de Champions League maar het moest tegen Lokeren al erg diep gaan. De Waaslanders kwamen op de zevende speeldag al na enkele minuten op voorsprong in het Jan Breydelstadion en troffen voor rust ook nog twee keer de paal. De thuisploeg was in de tweede helft wel duidelijk de betere. Een doelpunt van Wesley werd door de VAR nog afgekeurd na een contact met Deschacht maar Poulain maakte op het uur dan toch gelijk: 1-1. De turbulente wedstrijd vol discussies werd uiteindelijk beslecht met een strafschop in de extra tijd: 2-1, dankzij de VAR... [naar artikel]

7. Pro League stelt vandaag kalender Jupiler Pro League en Proximus League voor (of beter gezegd: kalenders) (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Vandaag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een aantal weken later dan andere jaren gebeurt, heeft alles te maken met het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. [naar artikel]

8. JUPILER PRO LEAGUE. Frustrerende avond voor Eupen in Waregem, STVV klopt Lokeren na flater (30/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League promovendus Eupen geklopt maar kon pas het verschil maken na een discutabele strafschop en een dito rode kaart. STVV en Lokeren hielden mekaar lang in evenwicht maar de Truienaars kwamen in de tweede helft toch op voorsprong na een flater van de bezoekende doelman. Eerder op de avond pakte Anderlecht een felbevochten zege in Moeskroen. De wedstrijd tussen Charleroi en Waasland-Beveren is nog niet afgelopen. [naar artikel]