Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Australische presentator vecht tegen tranen: “Ik ben als moslim niet eens verrast dat dit gebeurd is”

16/03/2019 - 12:28
"Een Australische presentator heeft een bijzonder emotionele speech gegeven over de aanslag in Nieuw-Zeeland. Waleed Aly, net als de slachtoffers van de aanslag een moslim, zegt niet geschokt te zijn. “Dat ben ik niet. Dit is wat we verwacht hadden. Bang en enorm teleurgesteld ben ik wel.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Australische presentator vecht tegen tranen: “Ik ben als moslim niet eens verrast dat dit gebeurd is” (16/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Een Australische presentator heeft een bijzonder emotionele speech gegeven over de aanslag in Nieuw-Zeeland. Waleed Aly, net als de slachtoffers van de aanslag een moslim, zegt niet geschokt te zijn. “Dat ben ik niet. Dit is wat we verwacht hadden. Bang en enorm teleurgesteld ben ik wel.” [naar artikel]


2. ‘Dit is het einde van Gary Lineker als BBC-presentator’: Engelse voetbalwereld schaart zich achter presentator in ‘nazi’-rel (11/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Het is gebeurd: Erik Van Looy heeft corona en wordt voor het eerst in 19 jaar vervangen als ‘Slimste Mens’-presentator (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het is gebeurd. Erik Van Looy (59) is besmet met het coronavirus en zit tot vrijdag in quarantaine. De quizmaster zal daarom voor twee opeenvolgende afleveringen van ‘De Slimste Mens’ vervangen worden door jurylid Bart Cannaerts (41). Die opnames worden maandagavond ingeblikt in de studio in Vilvoorde. [naar artikel]


4. Bart Cannaerts vervangt Erik Van Looy voor twee afleveringen als presentator ‘De Slimste mens’: “Gewoon zalig om ‘t Is gebeurd’ te mogen zeggen” (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Corona ontziet niemand en toen ook Erik Van Looy (59) besmet raakte, moest jurylid Bart Cannaerts (41) zich in allerijl klaarstomen voor spoedcursus ‘Slimste Mens presenteren’. “Ik kon me amper voorbereiden, er was geen tijd voor zenuwen”, zegt Cannaerts over zijn invalbeurt. “Maar na de opnames was ik kapot van de adrenaline, ik heb een dag aan een stuk geslapen.” [naar artikel]


5. ‘t Is gebeurd: Jeroom vervangt Erik Van Looy als presentator van ‘De slimste mens ter wereld’. Of is het toch Ella Leyers? (25/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. ‘t Is gebeurd: Herman Brusselmans vervangt Erik Van Looy als presentator van ‘De slimste mens ter wereld’. Of is het toch Jennifer Heylen? (26/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Australische presentator Waleed Aly geeft emotionele speech na aanslagen Nieuw-Zeeland: “We wisten dat dit eraan zat te komen” (15/03/2019 - De Morgen)

De bekende Australische presentator Waleed Aly, die eerder al viraal ging met een vier minuten lange monoloog over het kwaad van IS, heeft op de Australische televisie een emotionele speech gegeven over de aanslagen in Nieuw-Zeeland. Vechtend tegen de tranen roept hij de wereld op om samen te komen, om dit soort aanslagen in de toekomst te vermijden. [naar artikel]


8. Australische presentator erg emotioneel na aanslag Nieuw-Zeeland: “Ik ben bang en enorm teleurgesteld” (16/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Waheed Aly, de presentator van de Australische nieuws- en talkshow The Project, was gisteren erg emotioneel na de aanslag in Christchurch, die het... [naar artikel]


9. Politieagent aangeklaagd voor moord op vermiste Australische tv-presentator en zijn vriend (23/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een agent uit Sydney heeft zich vanochtend aangegeven bij de politie. Hij wordt verdacht van de moord op zijn ex-vriend en tv-presentator Jesse Baird (26) en zijn nieuwe partner Luke Davies (29). De lichamen van de twee zijn nog niet gevonden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!