25/03/2019 - 18:46
"De beloften van Club Brugge hebben zich maandag niet kunnen plaatsen voor de finale van de Viareggio Cup, een prestigieus jeugdtoernooi in Italië. De Bruggelingen verloren na strafschoppen (6-5) van Bologna. Na negentig minuten stond het 1-1. In de finale treft Bologna Genoa, dat eerder op de dag in zijn halve finale met 3-2 won van Parma."

1. Club Brugge sneuvelt na strafschoppen in halve finale van prestigieuze Viareggio Cup (25/03/2019 - Het Belang van Limburg)

De beloften van Club Brugge hebben zich maandag niet kunnen plaatsen voor de finale van de Viareggio Cup, een prestigieus jeugdtoernooi in Italië. De Bruggelingen verloren na strafschoppen (6-5) van Bologna. Na negentig minuten stond het 1-1. In de finale treft Bologna Genoa, dat eerder op de dag in zijn halve finale met 3-2 won van Parma. [naar artikel]

2. Club Brugge sneuvelt in halve finales Viareggio Cup na strafschoppen (25/03/2019 - Metro)

De beloften van Club Brugge hebben zich niet kunnen plaatsen voor de finale van de Viareggio Cup, een prestigieus jeugdtoernooi in Italië. De Bruggelingen verloren na strafschoppen (6-5) van Bologna. Na negentig minuten stond het 1-1. In de finale treft Bologna Genoa, dat eerder op de dag in zijn halve finale met 3-2 won van […] Het bericht Club Brugge sneuvelt in halve finales Viareggio Cup na strafschoppen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Beloften van Club Brugge zetten thuisploeg Viareggio makkelijk opzij in Viareggio Cup (13/03/2019 - Het Belang van Limburg)

De beloften van Club Brugge kenden woensdag, in hun tweede match op het prestigieuze jeugdtoernooi, de Viareggio Cup, geen moeite met thuisploeg Viareggio en wonnen met 8-1. [naar artikel]

4. Beloften Club Brugge deze week in actie op prestigieuze Viareggio Cup (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De beloften van Club Brugge komen deze week in actie op de 69e editie van de Viareggio Cup in Italië, een traditioneel toptoernooi met Italiaanse en buitenlandse beloftenploegen. [naar artikel]

5. Beloften Club Brugge schakelen Napoli uit en staan in halve finales prestigieuze Viareggio Cup (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

De beloften van Club Brugge hebben zich vandaag geplaatst voor de halve finales van de Viareggio Cup. In de halve finales gingen de youngsters [naar artikel]

6. Club Brugge kan eerste wedstrijd in prestigieuze Viareggio Cup niet winnen na tegengoal in extra tijd (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft maandag in zijn openingswedstrijd van het internationale beloftentoernooi Viareggio Cup 2-2 gelijkgespeeld tegen het Italiaanse Sassuolo. Jasper Van Oudenhoveet (19.) en Loïs Openda (55.) scoorden voor de Bruggelingen, die samen met de Italiaanse clubs Sassuolo en Spezia en met het Nigeriaanse Abuja in groep 2 uitkomen. [naar artikel]

7. Beloften van Club Brugge hebben eerste overwinning beet in prestigieuze Viareggio Cup (15/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft een eerste overwinning beet op de Viareggio Cup, een internationaal beloftentoernooi. Dankzij een doelpunt van Rik De Kuyffer in de 65e minuut won het woensdag met 1-0 van het Nigeriaanse Abuja. Maandag hadden de Bruggelingen in hun openingswedstrijd 2-2 gelijkgespeeld tegen het Italiaanse Sassuolo. [naar artikel]

8. Beloften van Club Brugge lijden zure nederlaag in eerste match prestigieuze Viareggio Cup (11/03/2019 - Het Belang van Limburg)

De beloften van Club Brugge zijn maandag met een 1-0 nederlaag tegen Bologna begonnen aan de 71e editie van de Viareggio Cup. Na 89 minuten scoorde Leonardo Mazza op strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

9. Beloften van Club Brugge plaatsen zich voor achtste finales van prestigieuze Viareggio Cup (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)

De beloften van Club Brugge hebben vrijdag op de derde (en laatste speeldag) van de groepsfase van de Viareggio Cup met 3-1 gewonnen van Ternana Terni. Blauw-zwart stoot als tweede in poule 3 door naar de achtste finales. [naar artikel]

10. Brugse beloften mét goalgetter Brodic deze week in actie op prestigieuze Viareggio Cup in Italië (13/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

De beloften van Club Brugge komen deze week in actie op de 69ste editie van de Viareggio Cup in Italië, een traditioneel toptoernooi met [naar artikel]