Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Passie meets perfectie Een veld klaverzuring langs de kant van de weg maakt hem wildenthousiast. En op vrije dagen trekt hij de natuur in op zoek naar verrassende ingrediënten. Jonnie Boer, chef van het Nederlandse driesterrenrestaurant De Librije is op zi

29/03/2019 - 06:34
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Passie meets perfectie Een veld klaverzuring langs de kant van de weg maakt hem wildenthousiast. En op vrije dagen trekt hij de natuur in op zoek naar verrassende ingrediënten. Jonnie Boer, chef van het Nederlandse driesterrenrestaurant De Librije is op zi (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Fans halen aandenken aan gesloten driesterrenrestaurant: inboedel Karmeliet in anderhalf uur verkocht (17/10/2016 - Het Nieuwsblad)

Tientallen fans van De Karmeliet hebben een grote slag geslagen bij de uitverkoop van de inboedel. “Eten als in De Karmeliet, fantastisch toch?” [naar artikel]


3. Michelingids 2017: België heeft driesterrenrestaurant minder, geen nieuwe tweesterrenzaken (21/11/2016 - Knack)

Vandaag werden de Michelinsterren uitgedeeld. Zoals verwacht bleven Hof van Cleve en Hertog Jan op de hoogste toppen, al verliezen ze wel het gezelschap van De Karmeliet, dat zijn deuren heeft gesloten. Er kwamen geen nieuwe tweesterrenrestaurants bij. [naar artikel]


4. Deens driesterrenrestaurant voldoet niet aan hygiënische eisen (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)

In februari van dit jaar werd het Kopenhaagse Geranium nog bekroond met drie Michelinsterren. Deze week ligt het onder vuur: na een inspectie van de autoriteiten voor voedselveiligheid is gebleken dat het restaurant qua hygiëne helemaal niet zo goed scoort. [naar artikel]


5. Beruchte Britse recensent boort driesterrenrestaurant Parijs stevig de grond in (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Britse culinaire recensent, Jay Rayner, neemt nooit een blad voor zijn vaak geestige mond, maar ditmaal heeft hij volgens velen zichzelf [naar artikel]


6. Gevreesde recensent laat geen spaander heel van Frans driesterrenrestaurant (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Restauranteigenaars beginnen al te sidderen en beven als ze nog maar de naam horen van Brits culinair recensent Jay Rayner. De man staat bekend om zijn ongezouten mening en geeft die nu ook over een bekende driesterrenzaak Le Cinq in Parijs. “Dit is de slechtste ervaring in achttien jaar”, schrijft hij in The Observer. [naar artikel]


7. Driesterrenrestaurant Hertog Jan doet eind dit jaar de boeken toe: "Stoppen op hoogtepunt" (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat... [naar artikel]


8. Driesterrenrestaurant Hertog Jan sluit eind dit jaar de deuren (13/01/2018 - Metro)

Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo zaterdag. De Mangeleer en Boudens namen Hertog Jan in 2005 over, toen het nog een brasserie was. Een jaar later verwierven ze hun eerste Michelinster. De tweede volgde in 2009, de […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!