Casillas houdt Club Brugge van verdiend gelijkspel

02/11/2016 - 22:38
"Club Brugge heeft ook zijn vierde match in de groepsfase van de Champions League verloren. Blauw-zwart speelde een verdienstelijke partij op bezoek bij een allesbehalve indrukwekkend Porto, maar een afgeweken kopbal van André Silva besliste de partij. In een zenuwachtige slotfase moest Iker Casillas nog een knappe save uit de handschoenen schudde om de verdiende gelijkmaker van Tomas Pina uit de netten te houden. Door de nederlaag is Club Brugge mathematisch uitgeschakeld voor kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League."

1. Casillas houdt Club Brugge van verdiend gelijkspel (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft ook zijn vierde match in de groepsfase van de Champions League verloren. Blauw-zwart speelde een verdienstelijke partij op bezoek bij een allesbehalve indrukwekkend Porto, maar een afgeweken kopbal van André Silva besliste de partij. In een zenuwachtige slotfase moest Iker Casillas nog een knappe save uit de handschoenen schudde om de verdiende gelijkmaker van Tomas Pina uit de netten te houden. Door de nederlaag is Club Brugge mathematisch uitgeschakeld voor kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League. [naar artikel]

2. PSV houdt Champions League-droom levend na verdiend gelijkspel tegen Dortmund, dat woest is om discutabele penalty (20/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

PSV, de ongenaakbare leider in de Eredivisie, blijft op koers voor de kwartfinales van de Champions League. Het speelde 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund en verdiende, ondanks een discutabele penalty, zelfs meer. Rode Duivel Johan Bakayoko liet zich opmerken met enkele acties, maar kon niet scoren. [naar artikel]

3. Rode Duivels rapen in Amsterdam verdiend gelijkspel tegen Oranje (09/11/2016 - De Morgen)

Oefeninterlands zijn totaal overbodig, ook de 126ste Derby der Lage Landen. Bij winst zouden we de vlag uithangen, bij verlies de schouders ophalen. De reeks van zes wedstrijden zonder verlies tegen Oranje kreeg een vervolg door een afgeweken schot van Yannick Carrasco, die een lullige penalty uitwiste: 1-1. [naar artikel]

4. Rode Duivels rapen in Amsterdam verdiend gelijkspel tegen Oranje (1-1) (10/11/2016 - De Morgen)

5. Dendoncker buffelt Anderlecht naar verdiend gelijkspel tegen Manchester United (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zijn sterke tweede helft verzilverd met een verdiend gelijkspel tegen Manchester United. De Engelse topploeg was een maatje te groot voor Anderlecht in de eerste helft en ging rusten bij een 0-1 ruststand, maar diep in de tweede helft buffelde Leander Dendoncker de verdiende 1-1 tegen de touwen na een sterke tweede helft. Anderlecht moet volgende week zeker scoren op Old Trafford, maar mag nog steeds dromen van een halve finale in de Europa League. [naar artikel]

6. Strijdend Racing Genk knokt zich naar verdiend gelijkspel tegen Napoli (02/10/2019 - Metro)

Racing Genk heeft zijn eerste punt in deze Champions League behaald. De Limburgers speelden op de tweede speeldag in eigen huis 0-0 gelijk tegen Napoli na een wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Later op de avond is er nog Liverpool-Salzburg in groep E. Genk begon voorzichtig aan de partij. De manschappen van coach Felice […] Het bericht Strijdend Racing Genk knokt zich naar verdiend gelijkspel tegen Napoli verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. LIVE. Waasland-Beveren heeft nog tien minuten om verdiend gelijkspel te forceren (03/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Aftrap: 16u15 • Freethiel [naar artikel]

8. Sandy Walsh maakt debuut voor Malinwa in gelijkspel tegen Club: “Een verdiend punt, en er zat zelfs meer in” (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Issa Kaboré was geschorst. En dus mocht Sandy Walsh (25) debuteren voor KV Mechelen. De rechtsback speelde een secure wedstrijd tegen Club Brugge én lag aan de basis van de aansluitingstreffer. “Ik ben enorm tevreden met deze prestatie.” [naar artikel]

9. Late goal helpt AC Milan aan verdiend gelijkspel tegen United, Ajax maatje te groot voor BSC Young Boys (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Alle Belgische ploegen zijn dan wel uitgeschakeld in de Europa League, maar dat maakt het op één na grootste Europese tornooi daarom niet minder interessant. Om 18u55 stonden al 4 wedstrijden van de 1/8ste finales op het programma, met Manchester United – AC Milan als blikvanger. [naar artikel]