Het thema van de ronde is Franse keuken. Dat kan best lastig zijn voor Klaasje om die Franse woorden uit te spreken. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij een croque monsieur in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen. “Leg nooit smeltkaas uit een plastic zakje op een croque! De smaak van de ham wordt er volledig door weggedrukt” [naar artikel]
Dit jaar liggen er voor het eerst meer dan 300.000 doosjes ‘Faux Gras de Gaia’ in de winkelrekken, een mijlpaal. Dit seizoen staat de teller op bijna 355.000 doosjes, tegenover 210.000 vorig jaar. De groei met zo’n 60 procent is de sterkste ooit sinds Gaia startte met zijn diervriendelijke alternatief voor foie gras. Dat meldt de dierenrechtenorganisatie donderdag in een persmededeling. [naar artikel]
Dit jaar liggen er voor het eerst meer dan 300.000 doosjes “Faux Gras de Gaia” in de winkelrekken, een mijlpaal. Dit seizoen staat de teller op bijna 355.000 doosjes, tegenover 210.000 vorig jaar. Deze groei met zo’n 60 procent is de sterkste ooit sinds Gaia startte met zijn diervriendelijke alternatief voor foie gras. Dat meldt […] [naar artikel]
De beste raad die we gazonliefhebbers kunnen geven deze week: zet je in een tuinzetel en relax. Ook al staat die ligstoel op een verschroeid, geel... [naar artikel]
Het ziet eruit als foie gras, smaakt naar foie gras en smelt net zo goed op de tong als foie gras. Twee chefs proeven de ‘foie royale’ van de... [naar artikel]
Bij een uitslaande brand is de foyer van cultuurcentrum De Biekorf in Lebbeke helemaal vernield. De grote zaal bleef wel gespaard. Niemand raakte gewond. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.