06/04/2019 - 00:47
"Geen omschrijving gevonden."

1. Courtois slikt vijf goals in Nou Camp (06/04/2019 - De Morgen)

2. Thibaut Courtois slikt voor het eerst in interlandcarrière vijf goals: “Gevoel van onmacht zoals op EK tegen Wales” (19/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Een Grieks drama kenden we al, sinds gisterenavond weten we ook hoe een Zwitsers drama zich afspeelt. De Rode Duivels gaven een 0-2 voorsprong kinderlijk uit handen om vervolgens met 5-2 te verliezen. “We waren na die 0-2 te relaxed, hier moeten we lessen uit trekken”, aldus Thibaut Courtois. [naar artikel]

3. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

4. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. Sombere avond: Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan de rust binnen met schouderprobleem (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ai ai Thibaut Courtois. Zijn optreden in het Champions Leagueduel tegen Club Brugge duurde amper één helft. In die 45 minuten moest hij zich... [naar artikel]

6. Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan rust binnen met last aan schouder (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan rust binnen met schouderprobleem (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. KIJK. Courtois slikt in zijn eerste match na sprookjeszomer drie goals waaronder weergaloze knal (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na zijn fantastische zomer heeft Thibaut Courtois (31) voor het eerst minuten gemaakt in de voorbereiding. Meteen in een oefen-Clasico tegen FC Barcelona, Courtois slikte drie goals (3-0) en moest zich onder meer gewonnen geven op een geweldige knal van ver. [naar artikel]

9. 'The Blues' op missie in Camp Nou: vier redenen waarom Chelsea toch kans maakt in Camp Nou (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona versierde drie weken geleden een veelbelovende uitgangspositie op Stamford Bridge. De Blues mochten even hopen toen Willian de score... [naar artikel]

10. Barça, met Messi, slikt in Camp Nou en La Liga eerste keer in 15 jaar vier treffers: Ter Stegen vreselijk in de fout (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vier tegendoelpunten in eigen huis. Het is al 15 jaar geleden dat een doelman van Barcelona in La Liga zich zo vaak moest omdraaien. Het overkwam... [naar artikel]