Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Parkinsonpatiënten zijn oprecht omdat ze niet kunnen liegen

06/04/2019 - 18:30
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Parkinsonpatiënten zijn oprecht omdat ze niet kunnen liegen (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Shania Gooris “kan niet liegen”. Hoe komt het dat anderen dat net wel goed kunnen en is liegen altijd slecht? (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Shania Gooris kan niet liegen. Dat zei de televisiester zelf tijdens de aankondiging van Read it!, de podcast over boeken die ze maakt in samenwerking met radiozender MNM. Er wordt gezegd dat eerlijkheid het langst duurt. Maar wat zegt het over jou als je net wel geregeld liegt, en het nog goed kan ook? Waarom doet de ene het amper en de andere vaak? En kan een occasioneel leugentje om bestwil überhaupt kwaad? [naar artikel]


3. “Omdat we niet voortdurend samen zijn, kunnen we elkaar oprecht missen. Ik vind dat gezond” (12/02/2024 - De Standaard)

Zij is chef-kok, hij beeldend kunstenaar. Niet alleen hun creatieve inborst bracht Joke Debuck (37) en Sam Scarpulla (38) samen, ook een voorliefde voor dóén. “Onze actieve dates, van squashen tot het Belfort beklimmen, waren één langgerekt voorspel.” [naar artikel]


4. ‘Het is gênant geworden. Ze grappen niet meer oprecht over piemels, ze doen het omdat dat bij hun merk hoort’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Bart De Pauw reageert op heisa rond docu: ‘Ik heb mijn excuses aan de dames overgemaakt en omdat ze niet oprecht aanvoelden hebben ze ze niet aanvaard’ (27/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


6. ‘Ik heb mijn excuses aan de dames overgemaakt en omdat ze niet oprecht aanvoelden hebben ze ze niet aanvaard’ (27/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. Martin Heylen staat weer voor dezelfde deuren, 20 jaar later: “Niets was voorbereid. Ik wilde oprecht verbaasd kunnen zijn” (28/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Hij dacht dat één seizoen zou volstaan. Maar toen hij alle reportages overschouwde die hij twintig jaar geleden draaide voor Man bijt hond, vond hij stof genoeg voor een vervolg. En dus belt Martin Heylen (64) vanaf maandagavond weer aan bij de mensen waar hij destijds ongevraagd binnenviel. [naar artikel]


8. Hoe oprecht zijn de excuses van Will Smith? “Emoties kunnen maar tot op een bepaald niveau geacteerd worden” (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Chris, ik wil me excuseren tegenover jou.” Met die verlossende woorden gaf Will Smith (53) vier maanden na de Oscarheisa eindelijk een teken van leven. De acteur zette zich voor de camera en besprak uitgebreid zijn kant van het verhaal. Duidelijk met de nodige dosis spanning, wat we gebruikelijk achten. Maar hoe oprecht zijn Smiths excuses? Wat zegt zijn lichaamstaal en wat kunnen we daaruit afleiden? Gedragsanalist Dana Ketels analyseerde de beelden en trok duidelijke conclusies. “Hij ontplofte, en bevroor daarna. Dat is zijn persoonlijkheid.” [naar artikel]


9. 40 jaar geleden: "Ik moest liegen, omdat Diana Ross vreesde dat "I’m coming out" haar carrière zou ruïneren" (30/01/2021 - VRT NWS)

De discomuziek mocht dan begin jaren 80 op sterven na dood zijn, de dansmuziek was dat zeker en vast niet. Dat mocht ook Diana Ross ervaren, toen ze in mei 1980 met de hulp van muziekproducers Nile Rodgers en Bernard Edwards, toen vooral bekend van de wereldhit "Le freak" van Chic, het album "Diana" aan de wereld presenteerde. Het werd een van haar best verkochte albums ooit, met wereldhits als "Upside down", "My old piano" en "Tenderness". Maar het opvallendste nummer bleek uiteindelijk toch "I’m coming out", dat 40 jaar geleden ook in Vlaanderen in de hitparade terechtkwam, en uitgroeide tot het lijflied van de LGBT-gemeenschap. Een link die Ross aanvankelijk niet zag zitten en waarvan ze vreesde dat die haar carrière zou ruïneren. [naar artikel]


10. Moeder veroordeeld tot 6 jaar cel omdat zij seksueel misbruik van minderjarige dochters toeliet: “Ze liegen dat ze zwart zien” (11/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een 49-jarige moeder uit Kontich is veroordeeld tot zes jaar cel wegens seksueel misbruik van haar dochters. De twee meisjes, toen 6 en 10 jaar, werden door hun pluspapa misbruikt terwijl hun moeder toekeek of zelfs meedeed. De pluspapa pleegde zelfmoord, de moeder beweerde dat haar dochters het misbruik hadden verzonnen. De rechters geloofden echter het verhaal van de openbare aanklager, die een schrijnende situatie schetste. “Het ene meisje onderging het misbruik in stilte, in de hoop dat ze haar zusje met rust lieten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!