Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Belgisch vlees in de kuip

07/04/2019 - 04:08
"De Belgische vleesindustrie krijg rake klappen: slachthuisschandalen, negatieve adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie en donderdag veggiedag. Worden we best massaal vegetariër?Of is vlees onmisbaar in ons dieet? Wij legden vier vleesvragen voor aan experts."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Belgisch vlees in de kuip (02/12/2017 - De Morgen)

De Belgische vleesindustrie krijg rake klappen: slachthuisschandalen, negatieve adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie en donderdag veggiedag. Worden we best massaal vegetariër? Of is vlees onmisbaar in ons dieet? Wij legden vier vleesvragen voor aan experts. [naar artikel]


2. Laure en Charlotte laten Johan Segers zien wat voor vlees ze in de kuip hebben (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het concept van Laure en Charlotte draait om varkensvlees. Niemand beter dan Johan Segers om hun daarover tips te geven. [naar artikel]


3. De knieval van Trump voor de Saoedi’s: ‘Tijd dat ook rechts beseft wat voor vlees we in de kuip hebben’ (22/05/2017 - Express)

De eerste buitenlandse reis van president Donald Trump, de man die de wereld ging redden van de moslimterreur, was een bijna-knieval voor het Saoedische regime waarvan hij zelf nog had gesuggereerd dat het achter de aanslagen van 11/9 zat, en waarvan wij weten dat het wereldwijd haatpredikers uitstuurt, ook naar de Grote Brusselse Moskee. De […] The post De knieval van Trump voor de Saoedi’s: ‘Tijd dat ook rechts beseft wat voor vlees we in de kuip hebben’ appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


4. Zwaargewicht maakt na carrière in het American Football zijn entree in de MMA-kooi, en daar weten ze héél snel welk vlees ze in de kuip hebben (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Van een carrièreswitch gesproken. Jarenlang verdiende Greg Hardy zijn strepen in het American Football, maar inmiddels is de 30-jarige krachtpatser... [naar artikel]


5. Een chagrijnige date, veel bodypainting en vers vlees in de kuip: dit was aflevering 5 van ‘Temptation’ (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

We zijn alweer aanbeland bij aflevering 5 van ‘Temptation Island’. Intussen zit het eerste ‘vuurkamp’ - we zullen je nooit vergeten, Lisa - erop,... [naar artikel]


6. Beter vlees in de kuip: de terugkeer van ambachtelijke charcuterie (26/04/2020 - Knack)

Zero waste en duurzaam: niet meteen waar je bij charcuterie aan denkt. Toch was het in de pre-industriële tijd een manier om alles van het dier te gebruiken en langer te bewaren. Geen wonder dat ambachtelijke charcuterie aan een revival bezig is. [naar artikel]


7. Onlinedating-expert: ‘‘Gympics’ tonen meteen welk vlees je in de kuip hebt, dat werkt bij mensen die op zoek zijn naar iets kortstondigs’ (11/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!