Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Bericht uit het vriesvak: lasagne is uit, vis is in

07/04/2019 - 12:19
"Lasagne? Vergeet het maar, in"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en [naar artikel]


2. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept het product “Lasagne Bolognaise 1 kg”, dat verkocht werd in de winkels van Delhaize, terug. [naar artikel]


3. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)

01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen. [naar artikel]


4. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


5. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


6. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen wegens niet genoeg gekookt (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept de ‘Lasagne Bolognaise 1 kilogram’ uit Delhaize terug. Het voedsel is mogelijk niet genoeg gekookt, waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden, zegt producent FreshMeals, onderdeel van de voedingsgroep Ter Beke. [naar artikel]


7. Dit is dé nieuwe hype voor gender reveal parties (25/01/2019 - Metro)

Wie denkt dat hij alles gezien heeft op vlak van op gender reveal parties, heeft het goed mis. Na de gekleurde taarten, kleurkannonnen en het schieten op een doos (wat overigens resulteerde in een bosbrand), is er nu ook de gender reveal lasagne. De Amerikaanse pizzaketen Villa Italian Kitchen is het brein achter de gekleurde […] Het bericht Dit is dé nieuwe hype voor gender reveal parties verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Maak je verse lasagne intenser en smaakvoller met deze simpele ingreep (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Mamma mia, lasagne is misschien wel het beste dat de Italianen ooit bedacht hebben. Wij maken een ‘back to basics’-versie met een vleessaus die we... [naar artikel]


9. Vader en zoon maken hele lasagne zelf, van graan tot afgewerkt product (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Naast het Fotomuseum is een lasagnerie geopend, een zaak waar lasagne de eerste viool speelt. Vader en zoon Luc en Stijn Leys gaan er ver in: ze malen zelf graan tot bruikbare bloem voor de lasagne: verser kan niet.“Ik heb goed twee jaar aan het concept geschaafd”, zegt Stijn Leys (27). “Ik wilde origineel uit de hoek komen en vooral iets doen wat nog niet werd gedaan. Daarom dus een lasagnerie. In Leuven en Gent heb je ook wel restauranthouders die met lasagne bezig zijn, maar de ene doet er nog pizza bij en de andere houdt het niet zo vers als wij.” [naar artikel]


10. Heerlijk: een lasagne zonder schuldgevoel (16/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Vandaag maakt Ellen Charlotte Marie: een lasagne met linzen, vegan en supergezond. Er kruipt wat werk in, maar als je een grote schotel maakt, heb je er meteen een aantal dagen plezier van! [naar artikel]


11. Zo vind je de recepten van smakelijke foodfoto's via Google afbeeldingen (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ben jij iemand die ook honger krijgt van een visueel mooi gepresenteerde lasagne, eerder dan droog te zoeken naar "recept lasagne" in Google? Dan [naar artikel]


12. Lasagne met extra veel veggies? Maak deze Belgische versie van de klassieker (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een traditionele lasagne met bolognesesaus barst niet van de groenten. Liever meer veggies in de mix? Maak ‘m op zijn Belgisch en voeg knolselder,... [naar artikel]


13. RECEPT Lasagne met courgette en spinazie (17/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Lasagne met courgette en spinazie verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


14. Zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Deze ingrediënten zijn onmisbaar in je bechamelsaus” (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een koude dag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft in lasagne uit een pakje, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar hoe voorkom je een laagje water in je schotel? En met welke kaas krijg je de smeuïgste korst? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


15. Welke lasagne bolognese van de winkel is de beste? “Geen groenten, geen beet… Dit is gewoon maagvulling” (23/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


16. Chef Broes Tavernier en kroost testen lasagne bolognese en willen meer dan gewoon hun honger stillen (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


17. Topchef Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare lasagnes en deelt zowel een 1 als 9 op 10 uit: “ Dit lijkt echt op rantsoen van het leger” (06/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Makkelijk, snel en goedkoop: iedereen gaat weleens overstag voor een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt. Maar welke is de beste prijs-kwaliteit? Topchef Luc Bellings proeft tien lasagnes, buist de helft maar vindt één topper: “Deze lasagne is smakelijke comfortfood”. Hij geeft ook een eigen recept om verse lasagne thuis te maken. [naar artikel]


18. Man doet lugubere ontdekking in het vriesvak van zijn overleden moeder (01/08/2019 - Metro)

Dit verhaal uit het Amerikaanse Saint Louis heeft verdacht veel weg van het sprookje Blauwbaard. Jarenlang was het vriesvak van zijn moeder verboden terrein voor Adam Smith. Na haar overlijden nam zijn nieuwsgierigheid de bovenhand en nam de man een kijkje. In een grote doos ontdekte hij een babylijkje. De 57-jarige Adam Smith was tijdelijk […] Het bericht Man doet lugubere ontdekking in het vriesvak van zijn overleden moeder verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


19. Tips van de chef: zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Gebruik nooit verse lasagnevellen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


20. Ze gaven hun buit terug, maar koppel krijgt toch effectieve celstraf voor diefstal worst en lasagne (22/01/2021 - Het Nieuwsblad)

Een man en een vrouw uit De Panne, die gekend staan als een koppel veelplegers, kregen effectieve celstraffen voor de diefstal van een pakje worst en een lasagne, van hooguit 10 euro. [naar artikel]


21. Romige lasagne met asperges (30/03/2024 - De Standaard)

Het is stilaan weer aspergeseizoen. Hoog tijd om ervan te profiteren, want het ‘witte goud’ is maar tot eind juni te verkrijgen. Dit recept is van de Nederlandse chef Mari Maris, ook wel de ‘Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten’ genoemd. Deze lasagne maakt ze met een roux op basis van aspergesoep, en verse asperges natuurlijk. [naar artikel]


22. “Wat een hel om er te geraken”: Bart De Wever eet lasagne in Mechelen en spuit kritiek op de vesten, maar is dat toeval? (26/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Amper enkele dagen nadat de Nederlandse komiek Bas Birker op de nationale televisie de Mechelse vesten op de korrel nam, is er nu Bart De Wever (N-VA). De Antwerpse burgemeester en partijvoorzitter kwam in de Dijlestad een lasagne eten en deed en passant zijn beklag over de stadsring. Is dat toeval? [naar artikel]


23. Voedingsbedrijf Ter Beke ligt overhoop met supermarkt: lasagne dreigt duurder te worden (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt. De groep zal hierdoor mogelijk tijdelijk de verkoop van producten moeten opschorten. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


24. Opening Lasagne Shop studentenbuurt uitgesteld door verwachte drukte (06/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

De uitbaters van Lasagne Shop in de studentenbuurt moesten hun opening afgelopen maandag plots uitstellen. Niet omdat er geen student te bekennen was op de Ossenmarkt, maar omdat ze een enorme vraag verwachtten. Toen ze aankondigden dat ze hun broodjeszaak Lions omdoopten tot een lasagnezaak, waarschuwden maaltijdbezorgbedrijven al dat het weleens druk kon worden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!