Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Topchef Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare lasagnes en deelt zowel een 1 als 9 op 10 uit: “ Dit lijkt echt op rantsoen van het leger”

06/01/2024 - 11:30
"Makkelijk, snel en goedkoop: iedereen gaat weleens overstag voor een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt. Maar welke is de beste prijs-kwaliteit? Topchef Luc Bellings proeft tien lasagnes, buist de helft maar vindt één topper: “Deze lasagne is smakelijke comfortfood”. Hij geeft ook een eigen recept om verse lasagne thuis te maken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Topchef Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare lasagnes en deelt zowel een 1 als 9 op 10 uit: “ Dit lijkt echt op rantsoen van het leger” (06/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Makkelijk, snel en goedkoop: iedereen gaat weleens overstag voor een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt. Maar welke is de beste prijs-kwaliteit? Topchef Luc Bellings proeft tien lasagnes, buist de helft maar vindt één topper: “Deze lasagne is smakelijke comfortfood”. Hij geeft ook een eigen recept om verse lasagne thuis te maken. [naar artikel]


2. “Wat een platte brij is dit!” Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral ook goedkoop. Maar smaken ze ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]


3. “Wat een platte brij is dit!” Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral goedkoop. Het is de ideale vrijdagmaaltijd na een zware werkweek. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]


4. Topchef Luc Bellings sluit sterrenrestaurant (18/01/2017 - De Tijd)

07:19 Het is de negende Belgische chef in amper drie jaar tijd die zijn Michelin-sterren opgeeft om een nieuwe activiteit op te starten. [naar artikel]


5. Topchef Luc Bellings in rouw: zijn Limburgse "culinaire vader" is overleden (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Jan Maesen was een bevlogen leraar Nederlands die in zijn vrije tijd kookte en daarover schreef. Tegelijk was hij een uitmuntende kok die overdag lesgaf in een middelbare school en columns voor de radio en de krant maakte. Culinair én literair beslagen - van a tot z, van aperitief tot pousse-café. [naar artikel]


6. Topchef Luc Bellings deelt zijn favoriete kerstrecept op mama’s wijze: “Ma is tot vandaag mijn inspiratiebron” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Waarom kiest een chef voor een leven in de keuken? Als je écht doorvraagt, kom je bijna altijd uit bij een kooklustige moeder, grootmoeder of schoonmoeder. Deze week: sterrenchef Luc Bellings over de kerstfazant van zijn overleden moeder. “Mijn ma kookte elke dag zeer uitgebreid, en dan stond ik naast haar op een stoeltje aan het fornuis.” [naar artikel]


7. Fingerfood met een sterretje: topchef Luc Bellings toont hoe je gemakkelijk exclusieve hapjes op tafel tovert voor oudejaar (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Bij oud en nieuw horen bubbels, maar geen bubbels zonder bijpassende hapjes. Om het nieuwe jaar nóg stijlvoller en vooral smakelijker in te zetten, deelt sterrenchef Luc Bellings zeven toprecepten die je ook makkelijk zelf kan maken. Van oesters met Granny Smith tot rundstartaar met krab en kaviaar: er is voor ieder wat wils. Smakelijk 2021! [naar artikel]


8. Topchef Luc Bellings proeft en pimpt desserts uit de supermarkt: “Je hebt het gevoel dat je lucht aan het eten bent” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


9. “Dit is gewoon een blok gelatine”: topchef Luc Bellings proeft en pimpt 20 desserts uit de supermarkt (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


10. Topchef Luc Bellings proeft en pimpt 20 desserts uit de supermarkt: “Deze chocolademousse lijkt wel slagroom uit een bus” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!