Hoe reageert de derde generatie op sushi, vroeg Eén-programma 1000 Zonnen zich af. Behoorlijk hilarisch, zo blijkt. "Dat smaakt precies naar [naar artikel]
Zou jij elke dag van de week sushi kunnen eten, maar baal je als een stekker omdat de lekkernij op restaurant best prijzig is? Dan hebben we goed nieuws, want dankzij een handig apparaatje kan je zelf thuis gemakkelijk rijstrolletjes maken. Sushi is zonder twijfel het populairste Japanse gerecht dat er is. Onder het motto […] [naar artikel]
Liefhebbers van sushi, opgelet! Op zondag 25 november moeten jullie je naar Flanders Expo in Gent reppen, want daar strijkt een heuse Sushi Sunday... [naar artikel]
Sushi: niet enkel in coronatijden handig, maar altijd lekker om af te halen. Favoriet op de kaart bij Hanasaki in Lummen is de gefrituurde dragon eye roll met krab, zalm en avocado. [naar artikel]
Kristel Bracke die met ‘Hulp in Huis’ van Partena Ziekenfonds 2.500 poetshulpen aanstuurt, heeft serieuze bedenkingen bij de uitspraken van Vlaams... [naar artikel]
Wie nog nooit in Japan is geweest, heeft vast nog nooit echte wasabi gegeten. Dat blijkt althans uit dit filmpje van YouTube-kanaal Reactions. Het groene spul dat we hier te eten krijgen is nog steeds pikant, maar is gemaakt van Europese mierikswortel en niet de Japanse, mosterd en een groene kleurstof. Een van de redenen daarvoor is dat de wasabiplant moeilijk te kweken is en daardoor zelfs in Japan eerder zeldzaam en dus duur is. Voor honderd gram van de plant tel je in Europa blijkbaar al snel 45 euro neer. Wie echte wasabi te eten krijgt, kan dat merken aan het feit dat de plant op het moment zelf geraspt wordt en dus niet uit een tube wordt geknepen. [naar artikel]
Japanse vrouwen mogen mooi zijn in hun kleurrijke kimono's, maar heel veel verder dan dat schoppen ze het vaak niet in de rijke, maar zeer [naar artikel]
Wat koken jullie vanavond? Ons NINA-kooktteam trok naar de supermarkt en vroeg naar jullie eetgewoontes en kooktips. Vandaag: Jana (26) [naar artikel]
De keten Sushi Daily, dochter van de groep Kelly Deli, wil dit jaar in België 30 miljoen porties verkopen. Dat betekent een stijging met ruim 11 procent tegenover vorig jaar. Dat heeft Bruno Tromeur, commercieel verantwoordelijke van Kelly Deli, gezegd. Daarmee wil Sushi Daily, die vijf jaar geleden in België werd gelanceerd, ook een jaaromzet […] The post Belg is gek op sushi appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.