Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Deze app zegt je wanneer je naar huis moet op een feestje

10/04/2019 - 11:01
" Ben je iemand waarbij ‘eentje gaan drinken’ altijd eindigt om 4 uur ’s nachts? Dan heeft een Australische universiteit de perfecte app voor je uitgevonden. Aan de hand van enkele vragen zal die je laten weten wanneer je onder de wol moet kruipen. Af en toe eens niet denken aan morgen en doorzakken op café […] Het bericht Deze app zegt je wanneer je naar huis moet op een feestje verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Deze app zegt je wanneer je naar huis moet op een feestje (10/04/2019 - Metro)

Ben je iemand waarbij ‘eentje gaan drinken’ altijd eindigt om 4 uur ’s nachts? Dan heeft een Australische universiteit de perfecte app voor je uitgevonden. Aan de hand van enkele vragen zal die je laten weten wanneer je onder de wol moet kruipen. Af en toe eens niet denken aan morgen en doorzakken op café […] Het bericht Deze app zegt je wanneer je naar huis moet op een feestje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Waar is dat feestje? In New York is dat feestje (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Waar is dat feestje? Thuis is dat feestje (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Zin in een stevig feestje? Deze video laat je zien hoe je thuis je eigen quarantaine feestje houdt. [naar artikel]


4. ‘Eén feestje teveel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Eén feestje te veel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. “Stop wanneer je het signaal krijgt dat iets niet geapprecieerd wordt, en zeker wanneer iemand ‘nee’ zegt” (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Zo’n Hollywoodproducer van ver over de grote plas, die er bovendien uit ziet als de verlopen pervert uit een van zijn eigen films; daarmee had de Vlaming weinig medelijden. Maar nu het over een gezonde Vlaamse grapjas en publiekslieveling als Bart De Pauw gaat, splijt de publieke en bekende opinie zich in twee kampen. Het maakt duidelijk dat er nood is aan dit debat. [naar artikel]


7. Wanneer kan Trump weer op campagne? Direct, zegt hijzelf, nog een paar dagen wachten, zegt de dokter (06/10/2020 - De Morgen)

Hoe moet het verder met de beroemdste coronapatiënt van dit moment? Oftewel: kan Donald Trump zijn campagne weer vervolgen? Het hangt af van zijn ziektebeeld. Heeft hij louter milde klachten of is er meer aan de hand? Volgens Trump zelf voelt hij zich nu ‘beter dan twintig jaar geleden’. Afgelopen nacht zou hij het ziekenhuis in elk geval hebben verlaten. [naar artikel]


8. Wanneer kan Trump weer op campagne? Direct, zegt hijzelf. Nog niet, zegt de dokter (06/10/2020 - De Morgen)

Hoe moet het verder met de beroemdste coronapatiënt van dit moment? Oftewel: kan Donald Trump zijn campagne weer vervolgen? Het hangt af van zijn ziektebeeld. Heeft hij louter milde klachten of is er meer aan de hand? Volgens Trump zelf voelt hij zich nu ‘beter dan twintig jaar geleden’. Afgelopen nacht heeft hij het ziekenhuis in elk geval verlaten. [naar artikel]


9. ‘België naar huis! België naar huis!’ In een Antwerps ontmoetingscentrum bouwen Marokkaanse Belgen een feestje (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Wanneer was dat feestje? (29/03/2019 - De Morgen)

Tijdens de maand van de fotografie kijkt Cult naar beelden uit de tijd van toen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!